tirsdag 26. mai 2009

Utfordring


(Bildet er lånt fra homeandcottage.no)

I dag fikk jeg en utfordring fra Christina Mari, som har en flott blogg som absolutt er verdt et besøk http://drommeromdrommehuset.blogspot.com/ om hva mitt beste innredningstips er. Det vil jeg vel si er å være tro mot seg selv, og den stilen man liker. Da mener jeg ikke at man ikke skal la seg inspirere av andre, for det synes jeg så absolutt man skal. Men det å klare å hente inspirasjon hos andre for så å gjøre det om til sitt eget. Da får man ett hjem som gjenspeiler en selv som person og et sted der man virkelig føler seg hjemme. Det er så lett å bli bitt av basillen når den ene trenden etter den andre dukker opp med flotte fristende bilder. Men hvem har vel råd til å skifte stil i takt med trendene? Ikke jeg! Navnet på min blogg, sier vel også litt om at dette er mottoet jeg lever etter. Følg hjertet, ikke trendene!
Jeg sender utfordringen videre til Christine i denne flotte bloggen: http://hvitstil.blogspot.com/

mandag 18. mai 2009

Gratulerer


Det ble ikke pyntet noe i typisk 17. mai stil på terassen. Men denne fikk duge.


Her slappet vi av til langt utpå kvelden, og tok oss ett velfortjent glass rødvin.


Vår lille familie, klar for 17. mai tog.


Mammakos




Hærlig jente i finstasen, men skitt og lort på stømpebuksa...


Ikke noe å si på engasjementet.


Da må jeg få gratulere alle med en vel overstått 17. mai feiring. Her kunne vi ikke ha hatt bedre vær. Solen skinte fra skyfri himmel og gradestokken passerte 20 grader og vel så det. Jeg må si det er første gang her nordpå jeg har gått i 17. mai toget og virkelig blitt svett i bunaden. 17. mai som jeg vanlivis kjenner til kommer gjerne med sludd og snøbyger, men ikke denne gang. HURRA!

lørdag 9. mai 2009

Alternativt bordkort




Til jul kjøpte jeg holdere til navnelapper etc for bord-dekking, men siden det er skjelden man bruker det har de bare blitt liggende. Synn, egentlig, for de var veldige fine. Men her om dagen skulle jeg ha babytreffet hjemme hos meg. En gjeng med hærlige jenter, som har blitt gode venner på disse vel 2 årene vi har kjent hverandre. Da jeg skulle dekke bordet kom jeg på disse holderne og ville bruke dem, men syntes egentlig det ble for teit å sette navnelapper på når vi var bare 6 stykker. Men brukes skulle de! Siden vi var blitt så gode venner alle, så fant jeg på at jeg ville skrive ut noen sitater om vennskap og heller bruke det. Og slik ble resultatet... :)

mandag 4. mai 2009

Sveitserhus






Jeg ønsker meg ett gammelt sveitserhus. Det er noe eget med stilen. Litt romantisk kanskje. Den tiltaler meg i allefall. Alle bildene her er lånt fra www.gamletrehus.no

Våren




Da begynner så smått våren å komme her nord også. Endelig! I helga var det faktisk 17 deilige varmegrader og humla suste rundt ørene på oss. Hærlig. Selv var jeg syk og måtte holde meg i nærheten av toalettet. Da var det så utrolig deilig når Amalie kom hjem med selvplukkede blomster til mamma. Det varmet mammahjertet mitt veldig, og jeg kom til å tenke på en strofe fra en gammel sang " Hun spør meg barnslig om jeg vil ha dem, for hun har plukket dem nettopp nå. Slik en gave har ingen gitt meg som denne dunbløte barnehånd..."

søndag 3. mai 2009

Slettvoll







Slettvoll er en av mine absolutt favoritter når det gjelder interiør. Legger ut noen bilder, men gå gjerne inn å se katalogen her: http://www.slettvoll.no/kataloger

Litt mer scrapping; kort














Dette kortet laget jeg før helgen, og sendte sammen med en pakke til en god venninne som nettopp har fått ei lita prinsesse.