fredag 26. juni 2009

TURKIS




Ja, jeg har nok nevnt det før, men turkis er og blir min yndlingsfarge nummer 1. Her kommer noen godbiter som jeg fant på http://www.sia-homefashion.com/, i selvfølelig... TURKIS. Får skikkelig sommerfølelse av disse hærlige bildene.

Masse spennende

I og med at Amalie har fått seg lekehus, trenger hun jo også interiør til dette. Derfor har jeg sett litt rundt og på www.sprell.no kom jeg over masse flott.

En ovn kan jo være kjekk å ha når man skal lage mat

Og så må man jo ha noe server gjestene som kommer på besøk

Det er jo også kjekkt med en flott matte på gulvet, men siden dette er ett lekehus så er vel ikke akkurat denne matten mest praktisk.

Men desverre, det er jo lenge til jul, så vi får se om skattenissen kanskje kan bidra med noe :)

torsdag 25. juni 2009

Bind meg en blomekrans


Her er ett bilde av Amalie på st.Hans aften. Tante Ida hadde laget henne en søt blomsterkrans.


Her sitter Amalie sitt søskenbarn fra Sandefjord, Stian, og spikker.


Måtte ta med bilde av meg og søskenbarnet til Amalie, Mari.

St.Hans aften feiret vi på hytta vår i Melkedalen sammen med familien. Vi hadde det kjempekoselig, grillet pølser til barna, mens vi andre spiste rømmegrøt og spekemat - Deilig! Spesielt hyggelig var det at søsteren min og barna, som bor i Sandefjord, nå var her og kunne feire sammen med oss. Det er så utrolig koselig å ha de her igjen. Det er så alt for lenge siden jeg har sett de. Og i helgen skal vi på teltur, hvis været blir ok. Så vi krysser fingrene for det.

Gammel


Oj oj oj, man må vel innse at man begynner å bli gammel når man havner på museum. Satt her en dag og googla på navnet mitt bare for skøy og kom over dette bildet fra Fotosamlingen i Narvik, Ofoten Museum, der noen hadde lurt på om det kunne være meg som var fremst i bildet. Og jammen var det det! Bildet er fra 17. mai toget i 1984. Så nå har jeg altså havnet på museum. Ja ja... Jeg blir gammel, kjære duuu.

fredag 5. juni 2009

Blomsterpotte og lekehus

Blonder og pyntebånd

Før

Etter

Velkommenskilt

Litt fra innsiden av lekehuset



For tiden holder vi på med å bygge lekehus til Amalie på 2 år, og jeg hadde egentlig ikke tenkt at det skulle være så masse jobb. Å få det opp tok nå sin tid, men gikk jo i og for seg greit. Men så var det jo bare alt det andre. Grunning og maling, interiør og mere til... Men, det er jo også veldig morsomt. Amalie har i tilegg bestemt at hun ville ha det lilla, og ikke rosa!?! Ganske morsomt igrunn, siden jeg ikke er så alt for stor fan av rosa. Så lilla blir det, for alle penga. Men vi starter i det små. Dette er jo et lekehus, så jeg vil jo ikke bruke all verden av penger på det. Men så er det jo så mye som frister. Skal komme med flere bilder når det begynner å nærme seg ferdig. Forløpig blir det disse. Blomsterpotten har jeg foresten "renovert" selv. Fant en gammel trefarvet en, malte den. Limte på ett blondebånd fra en gammel gardin (resten heger i lekehuset), og festet ett fint lilla dekorbånd fra nille på den. Syns den ble veldig søt, med lilla blomster i. Men fysj a meg, så dyrt det er blitt med silkeblomster! Koster jo mere enn ordentlige jo! Fordelen er jo at de varer lengre. I alle fall i detta huset!
Ønsker alle en skikkelig god hælg, og krysser fingrene for at solen og varmen snart kommer hil. Har jo ferie tross alt, og lovet Amalie sin første telttur!
Hilsen fra Susanne

mandag 1. juni 2009

Loppisfunn



Denne tallerkenhyllen fant jeg på et loppemarked for ikke så lenge siden. Fikk den for 20 kr. Har i ettertid vasket og malt den, og til slutt kom det på noen blonder. Så her er det foreløpige resultatet. Tenkte å se om jeg kunne finne noen flotte kopper el å ha på toppen, gjerne i turkis. Elsker jo turkis. De fine fatene fikk jeg av kjæresten til ett søskenbarn av meg, hun skulle kaste de. Heldigvis "reddet" jeg de. Tenkte også at jeg kunne lage noen kroker under, for å kunne henge noen kopper der. Får se hva det blir til...
Kom gjerne med noen gode ideer til meg, da blir jeg glad :)

Nå blir det båttur


Endelig. Nå har vi kjøpt oss båt. Dette har vi pratet lenge om, så nå gleder vi oss bare til Eivind kommer hjem fra jobb på onsdag så vi kan få tatt båten i bruk. Siden vi brukte alle feriepengene på denne, så blir det nok ikke noe annen ferie på oss enn båttur og telttur, tenker jeg. Men det kan jo være kjempekoselig det også. Får bare håpe at været blir litt bedre enn nå. Ikke noe særlig å ta med seg en toåring på båt/telttur i stiv kuling, regn og 5 grader. Da får vi heller finne på noe spennende hjemme :) Men nå er det ferie i alle fall, og kose oss skal vi!!!