søndag 30. august 2009

Jeg har fått award.


Nå er jeg kommet hjem fra Tromsø, og da er det jo så koselig å gå innom bloggen og lese de koselige kommentarene fra dere. Og fra Solveig som har den hærlige bloggen:http://solbergetsmangeprosjekt.blogspot.com var det kommet en award og utfordring. Si ti ting om deg selv. Spennende! Solveig har en fantastisk flott blogg, med masse kreative innslag, og når jeg leste om de ti tingene hun skrev om seg selv, var det nesten som jeg skulle ha skrevet det selv. Vel, vel. Vi får hoppe ut i det og prøve:
1. Kreativiteten bobler, og døgnet har ikke nok timer til alt jeg skulle ha gjort.
2. Jeg er en utålmodig sjel, og vil helst at ting går ganske radig unna. Langvarige prosjekter er jeg ikke så god på.
3. Jeg er ikke flink til å lage mat, og trives best med å dekke opp og pynte, så kan min bedre halvdel stå for maten.
4. Jeg liker friluftsliv, gå på tur, være sammen med familie og venner og kose meg.
5. Jeg vil ikke karakterisere meg som noe fæstmenneske, men heller en jente som liker god mat og drikke i godt selskap på restaurant e.l.
6. Høsten er min årstid. Elsker den friske luften og de vakre fargene.
7. Og som Solveig slår jeg gjerne av tv-knappen eller zipper over på noe annet hvis det er sport på tv. Hvis jeg i det hele tatt ser på den, noe som faktisk er ganske sjeldent.
8.Drømmer om et koselig hus på landet, og min egen koselige interiørbutikk.
9. Jeg er nokså sta og egenrådig.
10. Sist men ikke mins så er jeg veldig lettrørt og sentimental.
Det var litt om meg, nå sender jeg awarden og utfordringen videre til 10 flotte og kreative blogger, som er verdt en titt. Disse er:
1. http://lindasskattekammer.blogspot.com/
2. http://karnashus.blogspot.com/
3. http://finiformen.blogspot.com/
4. http://www.tineskreativehjorne.com/
5. http://ninasgaleverden.blogspot.com/
6. http://wallas-verden.blogspot.com/
7. http://stinemos.blogspot.com/
8. http://mitt-hjerterom.blogspot.com/
9. http://drommeromdrommehuset.blogspot.com/
10. http://tonjes-tid.blogspot.com/?zx=e7b56a7b03c148c0 (lukket)

mandag 24. august 2009

Sommarøy


I går kjørte jeg sammen med broren min og kjæresten hans til Sommarøy utenfor Tromsø. En virkelig idyllisk plass, med mange små strender. Tenker nok at det er bra med liv her på varme sommerdager.

lørdag 22. august 2009

Tromsø



Nå er jeg i Nordens Paris - Tromsø, og skal være her vel en uke. Jeg har aldri vært så lenge borte fra frøkena mi før, så det kan bli en utfordring. Savner henne allerede :( Men men, får prøve å nyte roen og freden så lenge. Noen som vet av noen spennende butikker å anbefale mens jeg er her, og da gjerne interiørbutikker!
Bildene ovenfor er tatt i dag, da jeg og broren min tok fjellheisen opp og nøt utsikten over Tromsø i deilig sommervær.

fredag 21. august 2009

Et bryllupskort



Dette kortet laget jeg til ett bryllup søsteren min skal i, i morgen. Vet ikke om bruden leser bloggen min, men regner med at hun uansett har andre ting å tenke på, kvelden før den store dagen. Jeg er fortsatt nybegynner i scrapping (får ikke tid til alt jeg vil), men synes det er morsomt.
Ønsker dere en god helg.

onsdag 19. august 2009

Hjerte




I kveld måtte jeg sy ferdig posene jeg startet på i går. De fikk en blondekant rundt, som satte prikken over i'en. Jeg forsøkte meg også på ett hjerte, noe som ikke ble så verst. Skal prøve igjen en gang senere.

tirsdag 18. august 2009

Nok ett kveldsprosjekt



Amalie er i seng, og jeg bobbler over av ting jeg vil gjøre, mens huset skriker etter ting som bør gjøres. Så hva gjør jeg da? Joda, huset får seile sin egen sjø, så gjør jeg ting jeg VIL gjøre :) Her er kveldens prosjekt. Noen poser og fyrstikkesker med vintagemotiv. Skulle gjerne ha hatt litt mere blonder, men slapp opp for det. Etter ellve gikk jeg også tom for tråd på symaskinen, så da er det vel snart på tide å pakke sammen og krype til køys.
Blir vel nye prosjekter i morgen, hvis jeg ikke lar fornuften ta overhånd, og rydder i huset....
Ha en god natt!

mandag 17. august 2009

Flere lys :)






Da har jeg fått laget noen flere lys, med englemotiv og litt pynt på.

torsdag 13. august 2009

Lys





I går kveld laget jeg noen flere lys. Eller det vil si laget og laget... Jeg smeltet i allefall på motiver. Denne gangen forsøkte jeg med vanlig kopipapir. Litt vanskeligere å jobbe med enn servietter siden det blir såpass mye stivere, men det funket det også. Men i kveld (hvis jeg får tid) skal jeg forsøke å printe ut på avispapir å stryke på. Det er jo ganske tynt og tar lett opp stearin. Morsomt å prøve seg litt fram. Kan jo også forsøke å dekorere de litt med bånd og litt annen dekor. Men nå må jeg visst skynde meg litt, skal være på mammatreff klokken åtte. Gleder meg. Det er en koselig gjeng som har holdt sammen siden vi gikk gravid, så ca 3 år nå :)

Liten påminnelse?


Dette bildet dukket opp på mailen min nå. Det er ett bilde jeg har tatt for flere måneder siden, som jeg la inn på en annen maskin og skulle sende til meg derifra. Den dukket aldri opp, så jeg hadde glemt den helt av. Til nå... Der var den. En liten påminnelse om at det nå er klart for kaffe!

tirsdag 11. august 2009

En liten sniktitt...

...inn på soverommet mitt.






Lite, men plass til sengen min og nattbord, og det er vel egentlig det viktigste. Det dobble sengeteppet har min mormor heklet til meg, og jeg er så glad i det. Tenk på hvor mange timer hun satt å heklet på det og hvor mange tusen masker det er i ett slikt. Hun laget ikke mindre enn 27 dobble sengeteppener, en drøss med enkle pluss duker, gardiner og masse annet. Utrolig dyktig var hun.
De fine putetrekkene har jeg kjøpt fra Lillian med den flotte bloggen: http://lovecountrychabbychicstyle.blogspot.com/
En utrolig kreativ og flink dame. Bloggen hennes er absolutt verd ett besøk eller to.
Og nydelige, hvite reinskinn på gulvet. Utrolig deilig å sette føttene på tidlig om morgenen.

mandag 10. august 2009

Pakke i posten



Her om dagen fikk jeg pakke i posten. Jeg hadde bestillt en fjernkontrollholder fra Alvens kreative hjørne (http://alvenskreativehjornet.blogspot.com/). En blogg som absolutt er verd en titt :) Jeg har lenge irritert meg over fjernkontrollene som ligger strødd utover bordet og i vinduskarmen. Nå er det slutt på det problemet.
Min kjære spurte bare; Fjernkontrollholder? og himlet deretter med øynene. Mannfolk, asså... De sjønner jo ingenting ;)Slike ting kan være kjekke å ha!

Til min kjære


Denne rosen er til min kjære som fyller 36 år i dag. Den beste kjæresten man kan tenke seg. Snill og omsorgsfull. Kjære deg, jeg elsker deg og gleder meg til du kommer hjem igjen.
Klæm fra Susanne

Hurra. Jeg vant!


Litt av en start på uka. Fra bloggen til Lotta (http://smaadrommer.blogspot.com/) vant jeg denne nydelige såpen og såpekoppen fra Lene Bjerre. Så utrolig bra. Jeg digger Lene Bjerre og synes hun har så utrolig masse fint. Ønsker meg alt fra henne.
I dag er det faktisk kjæresten min som har bursdag, men det føles litt som om jeg også har det, etter å ha fått en slik fin gave.
Hipp Hurra!

onsdag 5. august 2009

Nostalgiske kort







I kveld "scrappet" jeg noen kort. Litt greit å ha liggende på lur. Plutselig kan man jo ha bruk for ett ;) Disse lagde jeg med litt gammeldagse motiver, og kan brukes til det meste.

I full flor


Her er buskene våre foran lekehuset i full flor. Snowball heter de :)

Blåbær -og multebærtur

Amalie og Monne plukker blåbær - og smaker!

Duggfriske bær

-Den skal jeg ha!

En liten dunge

Multebær

I helgen var vi på hytta til mamma og pappa i Melkedalen. Der koste vi oss i godværet og benyttet anledningen til å gå på bærtur. Både multebærtur og blåbærtur. Amalie likte best multebærene og ville bare på multebærtur.

tirsdag 4. august 2009

Båttur i godværet

Vakre skjell fra Mallorcaøyene

På oppdagelsesferd

Styrmann/jente

Her i nord nyter vi nå noen deilige dager med knallsol, så i går tok vi båten og dro på tur. Amalie var sliten etter barnehagen og sov mesteparten av båtturen, men vi hadde en flott tur i nydelig vær og blikkstille sjø.