torsdag 29. oktober 2009

En kreativ aften


I går kveld hadde jeg og Tonje nok en kreativ aften. Her er resultatet; små notisblokker med søte bilder og sitater på. Perfekte til venninnegaver o.l.


SOLGT

SOLGT

onsdag 28. oktober 2009

Det bor en baker...

...i Østre Aker. Men ikke her!!!

Jeg skulle forsøke meg på de berømte kanelbollene til Christine. Men Gud hvet hva som skjedde. De ble diger! Det var nesten så de vokste ut av ovnen. Sjekk plata:

Men gode var de!


tirsdag 27. oktober 2009

Julekjolen






Julekjolen til Amalie er i hus. I fjor var jeg alt for sen, så det var bare så vidt jeg fant en kjole som passet. Men nå er det altså i boks. Ble en offwhite brokadekjole, med sølv. Sølvsko, sølvbolero og selvfølgelig en liten tiara ;) Absolutt en prinsesse verdig. Gleder meg til å se henne på julaften i dette. Hun kommer til å se ut som en snøprinsesse :)

mandag 26. oktober 2009

En utfordring


Her er Amalie som er det beste som noen gang har hendt meg, men som kan være litt av en utfordring (trassalder), men det var ikke den utfordringen jeg skulle snakke om.  Jeg har fått en utfordring fra tre blogger, så jeg får vel bare hive meg rundt å ta den. Utfordringen fikk jeg fra Vigdis, Marianne og en tredje, som jeg desverre ikke husker hvem var (flau).
Men her er den:

Tre ting jeg husker som i går:
- Dagen Amalie ble født
- Da jeg møtte min kjære
- Dagen jeg tok lappen

Tre ting jeg misliker:
- Urettferdighet
- Mobbing
- Edderkopper :)

Tre ting jeg liker godt:
- Familien min
- Rødvin og mørk sjokolade
- Å være kreativ

3 blogger jeg besøker daglig:
- Hærlig tid
- Olsenoglarsen
- Familien Tuv
(Alle er lukket)

3 sanger jeg hører på:
Det som måtte være på radio, ellers så går det en del i barnesanger for tiden :)

3 tv-programmer jeg ser på:
- CSI
- Akutten
- House

3 venner jeg vil utfordre:
Her vil jeg at de som er innom bloggen min, og ønsker det, kan ta utfordringen.

Pulsvarmere








Jeg hadde egentlig ikke trodd at hekling kunne være så morsomt. Jeg har blitt ganske hektet :) Sist laget jeg også pulsvarmere, men syntes knappene var svindyre, så ukens oppgave ble å lage pulsvarmere som man kunne tre på armen. Her er mitt bidrag. Har også laget ett par i rosa, med grå kant, men de ble gitt bort før jeg fikk tatt bilde.

fredag 23. oktober 2009

Ny award


Jeg har vært så heldig å fått enda en award, denne gangen fra Solveig, som har en helt utrolig inspirerede blogg, som jeg til stadighet er innom. Ta en titt her.
Det er så mange inspirerede blogger der ute, og jeg skulle gjerne ha gitt den videre til alle dere, så til de som er innom her, og ønsker å  ta den med seg, er de velkommen til det. Men jeg ønsker spesielt å gi den videre til
Tines kreative hjørne
Vigdisalbum
Elisabeths hus
Lindas skattkammer

tirsdag 20. oktober 2009

Award


Denne koselige awarden fikk jeg fra Vigdis, som har en kjempekoselig blogg som absolutt er verd ett besøk. Du kan besøke henne her.
Denne ønsker jeg å gi videre til disse flotte bloggene
Min lille lykke
Solbergetsmangeprosjekter
Eddaskreativiteter
Huset på holmen

mandag 19. oktober 2009

Ei hærlig helg med jentene




I helga har jeg reist fra mann og barn, og dratt på jentetur. Deilig. Vi er 4 jenter som har jobbet i lag tidligere og blitt gode venner. Helgen ble tilbrakt i Harstad og i Gratangen. Det er så utrolig deilig å være sammen med disse jentene. Bare slappe av, kose seg og snakke om alt mellom himmel og jord. Så jenter, tusen takk for en deilig helg, håper det ikke blir lenge til neste gang.

fredag 16. oktober 2009

Høstdekorasjon





I går kom en venninne av meg hjem fra Oslo og hadde med seg sin lille baby, mitt Gudbarn, jeg gledet meg så til å se de igjen at de hadde nesten ikke kommet inn døra hjemme før jeg og Amalie var på besøk. Moren hennes hadde også "laget" lys med servietter. Syns de var skikkelig fine, og med fine høstfarger. Jeg var så heldig at jeg fikk med meg ett par, så jeg laget disse lysene, satt de sammen med litt mose, kongler og annet stæsj. Det ble en høstdekorasjon, selv om jeg kanskje føler at årstiden nå begynner å bikke faretruende mot vinter :)
Ønsker alle en flott helg. Selv har jeg "jentehelg" med noen veninner i Harstad og Gratangen. Blir knallkoselig!

torsdag 15. oktober 2009

Hjerter





Hjerter har jeg også dilla på. Her har jeg laget litt hjertepynt. På det første bildet er det ett hjerte jeg kjøpte på Løyten lys. Laget ett skilt av noen rester fra en bred trepersienne og pyntet opp med flere hjerter fra Panduro som er malt og slipet slitt. På de andre bildene er det hjerter laget av grener som jeg plukket med meg på en tur i Melkedalen. Disse ble formet til hjerter og dekorert med perler og blomster. Det kommer nok flere skilt og hjerter etterhvert, tenker jeg.

onsdag 14. oktober 2009

Må dele med dere...


... ett hærlig øyeblikk. I morrest når vi skulle stå opp, var jeg veldig trøtt, men Amalie var våken og lå å koste med meg. Etter en stund la hun armen sin under nakken min, og sa: "Du mamma! E det deilig å ligge i armkroken min?" Og det måtte jeg jo bare si, at det var kjempedeilig! Den beste armkroken i verden!
Jeg føler meg så heldig, som har verdens beste lille frøken.
Dette bildet er av meg og henne i fjor vinter.

tirsdag 13. oktober 2009

Vintagebilder

SOLGT


I dag har jeg gått meg en fin tur i det gode været, malet ett strøk på ei dør, og laget disse vintagebildene.
Kjøpte trerammer. Grunnet disse og malte ett strøk. Slipte de ned så de ble matt og "slitt". Printet ut vintagebilder på grovt papir. Dekorerte bildene med bånd, perler og blomster. Og slik ble resultatet :)
Men nå skal jeg ned å vaske, phu - gleder meg ikke akkurat.

lørdag 10. oktober 2009

Amalie




Dette innlegget er spesielt til tante Ida, som har etterlyst bilder av Amalie.
Her er noen bilder fra i dag, da vi var en tur på hytta til Tonje og Lars, og koste oss i gapahuken der, med pølser og kaffe. Amalie syntes det var spesielt morsomt å klatre i trærne, og kjempeflink var hun.

torsdag 8. oktober 2009

Notatbøker





I dag har jeg dekorert noen notatbøker i vintage stil, etter å ha blitt inspirert av Berit, som har laget så mange vakre notatbøker. Har sett at flere av dere har disse, og jeg har selv bestilt flere. Men det er jo morsomt å prøve å lage selv også. Regner med det blir noen flere etterhvert.

onsdag 7. oktober 2009

Trekningen er foretatt




av en liten frøken som syntes det var veldig morsomt, og fortsatte og trekke og trekke, i sikkert en halv time, men den som ble trukket først, og dermed vinner av min konkuranse ble....
TROEN OG HÅPET som har denne vakre bloggen: http://troenoghaapet.blogspot.com/
Gå gjerne innom å se selv.
Så til vinneren, send meg navn og adresse så kommer det snart pakke i posten.
Jeg må også benytte anledningen til å takke alle som hadde lyst å hive seg med i min lille konkuranse. Kjempekoselig. Blir sikkert ikke så veldig lenge til neste gang, så følg med :)