mandag 26. april 2010

En til kjole

Da hadde jeg laget en liten kjole på bestilling til en frøken på ett år.
Disse er jo så deilige i myk fleece, med hette.
For å komme til nettbutikken, klikk her.

søndag 25. april 2010

Dilla

Er det noe jeg har dilla på, så må det være lysestaker. Når jeg er i butikkene og ser, finner jeg alltid noen flotte lysestaker. Skulle bare hatt masse mere plass til alle jeg vil ha. Desverre har jeg ikke det, men disse måtte jeg ha. De er fra Plantasjen og var bare såååå søte. De virkelig ropte på meg! Ja, jeg mener det. De gjorde det....!
Og de har herved fått plass på kjøkkenbordet. Denne gangen var det fruktkurven som måtte vike.

Desverre har jeg vært hjemme med en syk liten frøken i helgen, men fordelen med det er at man får gjort litt hjemme. I helgen har jeg vasket vindu, og fått skiftet gardiner på kjøkkenet. Og når jeg var å letet i skapet etter nye gardiner, dukket det ett putetrekk opp. Dette hadde jeg glemt. Jeg kjøpte det i Sandefjord, og så var det blitt lagt bort, men nå kom det fram. Klart jeg måtte finne en pute til det, og plasere den sammen med de andre putene i senga til Amalie. For enn så lenge er det bare de som ligger der... Kremt. Hørte jeg noen si bortskjemt?
Neeeida. Hun er vel ikke borskjemt... Bare litt forvent :-D
Ha en flott søndagskveld!

lørdag 24. april 2010

Finn din stil

For gøy skyld tok jeg denne testen for å finne ut hvilken stil jeg hadde. Resultatet ble Cottage Chic, og her er det som sto:
Cottage Chic
Who says that cottages can't be modern and chic? Who says that they have to be floral and cheesy? Not you! You love the carefree spirit that the cottage interior inspires, but you are also serious about your appreciation for modern art and hip treasures. You love old and new alike, and love to highlight them all to expose the uniqueness of each. What better way to show off these treasures than with a light background?
Tja, var vel ikke så værst det?

fredag 23. april 2010

Min første selvlagede veske

En gang må være den første for alt, og denne gangen er det en heklet veske. Oppskriften fant jeg på Garnstudio. Ta en titt her.



torsdag 22. april 2010

Ungdomsrom

Det er vel ennå en stund til jeg skal innrede ungdomsrom, men her er i alle fall litt inspirasjon fra Pottery Barns.
Hærlig!

onsdag 21. april 2010

Barneromsinspirasjon

Potterykids har jo bare så utrolig masse lekkert. Sjekk disse flotte bildene. Massevis av inspirasjon.

Ord for dagen

Hvis vi ikke hadde noen vinter,
ville ikke våren vært så deilig.
Hvis vi ikke av og til møtte motgang,
ville ikke gode tider være så velkommen!

tirsdag 20. april 2010

Spennende nettbutikk

Jeg kom over denne spennende nettbutikken, Kinu. Ta en titt innom å se det spennende vareutvalget.

Hva med ett dyrehode til barnerommet:
Matter:


Flotte wallstickers:


mandag 19. april 2010

Skyvedører

Siden vi holder på å pusse opp gangen nede, trenger vi skyvedørsgarderobe, og jeg tror vi går for noe ala denne, bare i hvitt, og med speilbakgrunn. Tror også jeg dropper krysset i.
Det er kjekt å kunne ta en titt i speilet før man går ut ;)

Denne har vi oppe i gangen og er superfornøyd. Syns den er stilig.
Bildene er fra Rival.no

søndag 18. april 2010

Ny pute og lørdagstur

Da var enda en pute laget. Syns det var kjempemorsomt, så det kommer nok flere :)

På lørdagen dro vi til idylliske Skjomen, og besøkte Amalies besteforeldre. Med oss hadde vi hjemmelagede kanelsnurrer, bakt kvelden før.
Vi føler oss så privilerert som bor så nært alle Amalies besteforeldre. Helt hærlig. Spesielt morro er det når vi ser hvor stor glede Amalie og de har av hverandre.
Her er noen bilder fra stranden i Skjomen, der vi gikk tur sammen med bestefar, og de var å hoppet på isflak, og i søla. Og noen, ble våt på beina... Det var ikke jeg!

lørdag 17. april 2010

Min aller første...

...selvlagede pute, og jeg er knallfornøyd, om jeg så må si det selv.
Den er nok ikke perfekt, men fin nok for meg.
Den har fått plass i senga i stua, sammen med de andre kjøpte putene mine.
Jeg laget også en kjole til Amalie i samme linstoff. Det er nok sikkert litt stivt, men med en tynn underkjole under, så blir det nok bra.

Awarder

Denne var jeg så heldig å få fra Livet i Parkveien. Tusen takk, søte du. Ble veldig glad for den.
Med awarden følger det ein oppfordring om å:
Kopiere awarden til bloggen din
Linke til den man har fått den av
Fortelle 7 interresante ting om deg selv
Sende den videre til 7 andre.
Vel, siden jeg har fått en lignende award tidligere linker jeg til den.

Så var jeg veldig heldig og fikk også denne awarden fra Christina med bloggen Drømmer om drømmehuset:
Kjempekoselig å få slike awarder, men syns desverre tiden ikke strekker til ved å levere de videre, så jeg velger å si det slik at de som kommer innom meg, er velkommen til å ta den med seg videre.
Håper på forståelse for dette.

fredag 16. april 2010

Kammerset

Har du ikke vært inne på vår lille nettbutikk før, bør du gjøre det nå. Utvalget er variert, og mer kommer.
Ta en titt her.

torsdag 15. april 2010

Sannheten

Sannheten skal fram.
Her i blogglandia visers det ofte bilder av perfekte rom. Stylet og ryddet, men er det nå alltid slik? Her i huset er det vel heller oftere at det ser ut som på bildet over. Men er det så galt da? Jeg syns barn skal være barn, og at lekene gjerne kan flyte litt utover. Det gjør vel egentlig ikke så mye?I går var vi hjemme både jeg  og Amalie. Hun var hjemme mest for hun hadde lyst, og var litt småførkjølet, mens jeg var hjemme med influensa og spy-syke. Hærlig. Vel, nok om det! Men jeg ble i alle fall mer eller mindre liggende på sofaen, og Amalie var utrolig flink å leke for seg selv. Mens jeg lå å slumret, kom hun bort til meg med ett leke-termometer å skulle måle tempen. Mammahjertet smeltet. Hun er tre år, men er utrolig flik til å vise omsorg. Goe jenta mi!
Her er rommet ryddet, og jeg kan vise fram sengen vi bestilte fra Ikea. Kjempeflott seng. Problemet var at når vi bestilte sengen, tenkte vi at madrassen kjøper vi her hjemme, enten på Jysk eller Bohus, men dengang ei. Spesialmål på madrassen! Vi tenkte ikke på det når vi bestilte, så der sto vi med skjegget i postkassa! Ja,ja. Da måtte vi improvisere. En madrass som var 8 cm for smal, og litt stoff bakom og et stort trekk over derigjen. Det funket det. Nå gjenstår det bare å se om vi får henne til å sove i den. Hun er nemlig blitt godt vant til å ligge mellom oss i storsenga. Og, jeg må innrømme det, jeg syns egentlig det er litt koselig. Spesielt når mannen er borte på jobb.

søndag 11. april 2010

Hyttetur

I helgen har jeg og Amalie vært på hyttetur på Virak, sammen med ei venninne og yngste sønnen hennes, og jeg må si, vi har virkelig strokost oss. Kjempekoselig hytte, god mat og gode venner. Kan det bli bedre?
Vi har vært ute nesten hele tiden. Været har vært overskyet, og det har regnet litt, men hva gjør vel det? Det var iallefall plussgrader... :D
Vi har sittet nede i gapahuken deres, tent bål, grillet pølser og stekt vafler.
En liten evertyr/skrøne-stund ble det også, med trillrunde barneøyne når skrønene kom inn på rosa troll og drager, snakkende frosker og mus... Morsomt!
Vi gikk også tur og utforsket området rundt hytta.
Det ble klatring i både trær, på isflak og i "fjellet".
Vi plasket i søla, og undersøkte maurtua, som begynte å livne til.
Katta var også med, og stortrivdes, bortsett fra når vi fikk besøk av en hund, som jaget han opp i ett tre, der han ble sittende i over en time.
Senere på kvelden kom to venninner på besøk, og vi satt å koste oss med ost og kjeks, da plutselig den ene blir stor i øynene og utbryter; Kem e d som driv å tulle me oss? og kikker på vinduet.
Vi snur oss, og der står denne elgen og titter inn på oss.
Hylet kunne sikkert høres over hele bygda. He he, vi vart skræmt, ja!
Det var ei venninne av Tonje som hadde vært innom tidligere på dagen, som nå kom tilbake og ja, virkelig skremte oss. Vi hadde mye morro av det, og senere på kvelden var det hun som ble skremt. Hevnen er søt!

Denne helgen var en skikkelig koselig, og minnerik helg, og vi gleder oss alerede til neste gang.
Som jeg har nevnt før, er Tonje en mester med hekling og strikking, og inn i mellom alt denne helgen, laget hun denne luen til Amalie:
Knallfin lue, i flotte farger. Denne typen lue, og masse mer selger vi på Kammerset. Ta en tur innom, da vel.

Tusen takk, Tonje.