onsdag 30. mars 2011

Hjemmelaget sengehimmel


Taddaaa!!! Da var sengehimmelen laget. En ganske enkel sådan, men den funket, og Amalie var storfornøyd.
Vi saget av en gardinstang, og festet den i taket. Kjøpte gardiner på Princess, som vi festet til gardinstangen, og pyntet med sommerfugler, og en liten dekorasjon i midten.


Jeg vurderer å kjøpe ett sett med gardiner til. Jeg så de hadde noen hvite med blomster på, og de kunne nok ha vært fine å kombinere med de rosa.  Hva tror du?


Noen flere detaljer fra romet til storjenta, og så kunne jeg ikke dy meg. Måtte vise dere dette bilde av den stolte storesøster, med en sovende lillebror på brystet.


Amalie er bare så utrolig flink storesøster, som hjelper til, og duller med de søte små.
Ett hærlig trekløver er det.

tirsdag 29. mars 2011

Drømmen om en sengehimmel

Amalie er sjalu på sengehimmelen til tvillingene og ønsker seg sin egen. I mangel på en sådan, var det vist best å ta saken i egene hender. Så i går kveld når vi skulle inn å se til henne hadde hun laget denne ved hjelp av gardinene og putene på rommet:
Og inni der sov hun godt:
Den som sover, synder ikke!
Her er himmelen til tvillingene, som hun også vil ha. Så i dag har vi vært å kjøpt nye gardiner, og skal se om vi ikke klarer å få laget en himmel til henne også, som en overaskelse.
Så får vi se om resultatet blir bra.

fredag 25. mars 2011

Nå braker det løs i Narvik

Nå starter Vinterfestuka i Narvik, og har du ikke vært her før, er dette absolutt tiden til å komme på besøk. Her skjer det noe for enhver. Høydepunktet for barna er nok barnetoget på lørdag, der alle kler seg ut og går i tog. Morro for store og små. De små kler seg gjerne i alt mulig karnevalsutstyr, mens de voksne kler seg i rallarklær. For mer info, ta en titt på sidene til Vinterfestuka. Klikk her.
Vi jentene på Kammerset har designet noen flotte kraver til rallarantrekket, som selvfølgelig også kan brukes utenom. De kan bestilles i flere farger.
Flotte, ikke sant?

torsdag 24. mars 2011

En strikkeglad familie

Vi er en familie som er glad i å strikke og hekle, og dette resulterer i flere søte plagg til store og små. Akkurat nå er det tvillingene som får gaver i form av små og store strikkeprosjekter. Heldige dem.
Disse settene er det mamma som har laget til dem. Det hører også genser til, men det har hun ikke gitt seg i kast med. Kanskje jeg må forsøke å overtale henne til det :-)
Disse settene er det søsteren min som har laget i deilig babyalpakka. Gleder meg til å prøve de på:
Og så dette prosjektet da. Kall det gjerne ett evighetsprosjekt. Jeg startet med dette babyteppet når jeg gikk gravid med elstejenta, altså for over 5 år siden, og førsta nå er det blitt ferdig, etter å ha hentet inn assistanse fra både strikkebutikk (montering) og mamma. Syns resultatet ble fargerikt og fint, når det omsider ble ferdig.
 
Må jo selvfølgelig også ta med bilde av mine kjære. Her er lille Sigve som koser seg på pappas bryst.
Og så lille Signe da, som ikke var fullt så fornøyd etter ett bad:
Takker også så mye til alle dere søte for hyggelige kommentarer i de tidligere innleggene.

lørdag 19. mars 2011

Det største og vakreste i livet!

Da var familien komplett. Tvillingene, en jente og en gutt, ble født på kvinnedagen 8.mars i Tromsø, og vi er så lykkelige og stolte. Etter å ha vært på sykehus i over en måned, var det helt fantastisk å endelig komme hjem igjen, og samle hele familien.
Ikke for det, vi er blitt tatt veldig godt vare på både i Tromsø og i Narvik, og all skryt til personalet på begge plassene, men det er som det er sagt: Borte bra, men hjemme best!
Nå gleder vi oss til å ta fatt på livet som "storfamilie". Ny bil (Caravelle:)) er kjøpt inn, tvillingvognen er klar og pågangsmotet er også på plass.
Velkommen til verden, dere to små mirakler!

torsdag 3. mars 2011

Savn

Nå har jeg vært på sykehus/sykehotell i 15 dager og savner min lille prinsesse noe helt vannvittig. Har aldri tidligere vært så lenge borte fra henne, så det merkes godt på oss begge. Ikke så lett for en liten pike å skjønne hvorfor hun ikke kan være sammen med mammaen sin hele tiden, når vi alikavel ikke "gjør" noe. Babyene er jo ikke kommet....
Så hun hadde til og med laget en sang, som hun sa hun fikk tårer i øynene av, om at vi var her i Tromsø og ventet på babyene, mens hun måtte være hjemme i minst seks dager til. Og det skal sies, at det var nok ikke bare hun som fikk tårer i øynene...
Men nå! Nå er Eivind på tur hjem til Narvik for å hente henne opp til Tromsø for helgen, og jeg gleder så utrolig mye til å klemme henne og holde henne tett inntil meg, og bare være sammen :) Og så skal vi tilbringe hele helgen sammen, siden vi har mulighet for barnevakt i helgen, hvis babyene skulle bestemme seg for å komme da :) Så i morgen, da kommer gullet mitt, og jeg tenker det blir en tur på Hoppe Loppe Land her i Tromsø. Tjohooo!!!
Hva gjør jeg så for å få tiden til å gå her oppe? Været er helt jævlig, med glarholka, sludd og vind, så det er ikke så veldig koselig å gå ut, men det blir jo noen turer på kafe, og så er det jo heldigvis en del strikkebutikker i nærheten. Så det har faktisk gått noen tusenlapper i garn. Her er litt av produksjonen de siste dagene:
Krager i ull som sitter godt rundt halsen, og som i tillegg er dekorative.
For kjøp, eller for å se mer kan du gå innpå nettbutikken vår; Kammerset, og se mer.
Takker samtidig alle for gode ord og lykkeønskninger på veien. Nå er vi forhåpentligvis snart i mål.
Klæmmer til alle dere gode...