søndag 27. januar 2013

Himmel og helvete

For 19 år siden møtte jeg min kjære, og etter det har det vært oss to. Det er jo selvfølgelig ikke til å komme bort ifra at det har vært en del tøffe tak, men heldigvis mest oppturer :)
Disse nydelige rosene fikk jeg av ham. Sjekk den hærlige fargen!!!

Nå gleder jeg meg, og ser virkelig fram til å tilbringe forhåpentligvis resten av livet mitt med ham :)

mandag 21. januar 2013

HAPPY

  
Jeg har hevet meg på bølgen og skaffet meg Happy lights, jeg også. Planen var å ha de på hytta, men de passet så godt inn på soverommet til eldstejenta, så vi får se. Mulig hun får beholde de :)
 
Et lite gratis-tips; jeg sende en link fra e-bay til kjæresten min om at jeg ønsket meg slike, og snill som han er, bestilte han de til meg :) Ved å kjøpe de derfra betalte vi bare en tredjedel i forhold til prisen her hjemme :)


Hva syns du? Koselig?

tirsdag 8. januar 2013

Den største gave

Dagene flyr avsted uten at jeg helt klarer å følge med. Ser at det er mange uker siden siste innlegg, og da var tittelen "En kjedelig gave", så da passet det jo bra med å vise livets største gave i dette innlegget.

Tvillingene startet i barnehagen i går, og selv om det er tøft for mammahjertet å gi slipp, så vet jeg jo at de har godt av det. Samtidig er det også godt å vite at siden de er to, har de alltid en hånd å holde i.
 Storesøster Amalie går også i samme barnehage, og er jo en liten hønemor for små-søskene sine hun også :)


Siden jeg ikke har blogget siden lenge før jul, måtte jeg jo ta med en liten julecollage :)

Og ettersom pappa etterlyste skrytebilder på bloggen min, har jeg lagt med - skrytebilder av ungene mine. For ja, jeg er en stolt mamma til verdens hærligste unger (som av og til kan drive meg fra vett og forstand :)) Akkurat slik som det skal være!

Til slutt må jeg få takke for tips og råd i "hjelp-innlegget" under. Måtte bytte til en annen maskin som hadde en annen nettleser, og sende bildene over til den. Tungvint. Skal prøve å bytte nettleser på min egen maskin  prøve å få dette til å funke der. Men igjen; Tusen takk for hjelpen.


HJELP!!!

Jeg klarer ikke få inn bilder fra maskinen min og inn på bloggen!
Når jeg går inn på bildeikonet er det flere valg, og på den første - last opp bilde kommer det ikke opp noe. Mens på de andre, kommer det opp bilder som kan lastes inn...
Noen som aner hva som er feil?