torsdag 12. juli 2012

Dyrt er best ?!?

Hmmm, ikke nødvendigvis alltid.
Skal innrømme at jeg ofte velger det dyreste, mens det kan være billige alternativer som kan være like bra ( i allefall nesten). Men denne gangen falt jeg for noen supersøte pledd fra Nille (!!!). Tror jeg må endre litt oppfatning av butikkjeden. Nille har jeg som regel forbundet med billig tjafs, men sjekk disse pleddene da - Supersøte.

Blått er min desiderte yndlingsfarge for tiden, og da helst lyseblått.
Mens rosa har aldri egentlig vært min greie. Ikke før nå i de senere årene har jeg fått åynene opp for fargen. Men da ikke den ordentlige babyrosa, men heller enten gammelrosa, pudderrosa og den litt knall magenta-fargen.

Viste du at i vår vestlig kultur er lyseblått ofte relatert til guttebabyer mens rosa er den typiske jentefargen, men at det på 1940 tallet var konvensjonene helt motsatt? Rosa var på den tiden sett på som den maskuline fargen, mens blått ble sett på som ”jentete” farge.

Jaja, rosa eller blått... Jatakk, begge deler sier nå jeg :)


Hva er din yndlingsfarge da?


 


onsdag 11. juli 2012

Det blomstrer...

... i allefall inne.
Vi har hatt noen dager med fint vær, og den siste tiden har gått med til å male hus (vi kom bare halvveis i fjor :)) Så all tid vi har hatt til overs har egentlig gått med til det. Det er jo egentlig ganske begrenset med tid siden vi må vente til ungene er i seng før vi kan starte. Men nå er det gjort. Jippi! Skal komme med bilder så snart det blir vær til det.
Vi rev også ned det grønne, skjemmende, råtne rekkverket vi hadde på verandaen og skal få satt opp ett nytt, så snart været og tiden tillater det :) Det ble jo så åpent, så jeg vurderer å få satt inn noen forsterket pleksiglassruter akkurat i front, så vi kan sitte på verandaen og bare nyyyyte utsikten til By1 ;) Tror det kan bli bra. På bildet under kan du se utsikten fra stuevinduet, ut på verandaen og videre utover...

Måtte jo også få med bilder av blomstrene mine. Liljene dufter fantastisk og er nydelige i hvitt og magenta.
Her viser de seg fram i kveldsolen.
Rosene fikk jeg av verdens beste svigermor, som har fått med seg at jeg liker rosa :)