onsdag 6. juni 2012

Oppladet

Da er vi hjemme igjen etter bryllup i Sandefjord og en hærlig ferie med familien på Mallorca, så nå er batteriene oppladet ( i allefall nesten) og jeg er klar til å brette opp ermene og stare på sommerens "tusen" prosjekter. Men jeg har lovet meg selv å prioritere. Det er selvfølgelig ett par ting som MÅ gjøres, deretter kommer de som bør gjøres, men det viktigste er å tilbringe tiden med familien og mine søte små. Og huske på at denne tiden kommer ikke tilbake. 

Må legge inn ett par bilder fra siste tids begivenheter. Amalie var brudepike i min søsters bryllup, og hadde gledet seg masse lang tid i forveien. Hun var nydelig:

Det var jo selvfølgelig brudeparet og deres to søte "små" også:

Se den flotte buketten med to småpiker og en stolt stor-gutt:

Verdens beste venner og kusiner:

Og så en liten collage fra Mallorca. Morgenen etter bryllupet dro hele familen, sammen med mamma, pappa, søsteren og broren min og deres familie avgåde. Vi hadde leid en flott villa i Porto Colom, og koste oss med sol og varme. Deilig. Og det beste er å komme hjem og vite at ennå har vi hele sommeren foran oss :)

Hele familien samlet:

Ønsker alle en super ferie!

4 kommentarer:

 1. Hei...så mange herlige bilder...og det høres ut som en flott tur dere hadde..

  Ha en fin kveld..

  Britt

  SvarSlett
 2. Så flott familie du har..... Tenkte det du skrev, før jeg leste det - at dere har vært på ferie, men har hele sommeren foran dere ....
  Husk å prioritere masse kos hjemme også da...

  SvarSlett
 3. Så herlig med oppladede batterier da! Selv må jeg vente enda to uker til jeg tar "laderunde" nr 1, og runde 2 blir på Mallorca i September - jeg drar til Magaluf.

  Forstår godt at din datter hadde gledet seg til å være brudepike, og så skjønn som hun var da!

  Ha en fin dag!

  Klem Hildegunn

  SvarSlett
 4. Så fine bilder! Så skjønne brudepiker:) Godt m ferie, da :)

  Ønsker deg en fin helg

  Hilsen Annemor

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.