torsdag 1. oktober 2009

Ukas lekse
Denne ukes lekse var å hekle pulsvarmere med blondekant og perler på. Spennende og morsomt prosjekt. Og ble selvfølgelig laget i lilla (som jeg har dilla på). Men det var ikke så lett å finne litt store knapper som ikke var så himla dyre. Disse kostet 33 kr stykket. Svindyrt, spør du meg. Hvis det er noen som har tips om hvor man kan finne fine og litt tøffe knapper til en god pris så blir jeg kjempeglad.

14 kommentarer:

 1. Så utrulig søte de var :)
  Men enig med deg, de knappene var jo rådyre.
  Klem Maria

  SvarSlett
 2. Kjempefine pulsvarmere! Fin blogg du har!! Deg har jeg lyst å følge! Legger deg også i blogglista mi!Ble ikke det 2 lodd?

  SvarSlett
 3. Så søte:)
  Flotte knapper,men dyre var de.
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 4. Utrolig fine pulsvarmere:-).Har en venninne som strikker mye og kjøper billige knapper på nett. Skal treffe henne i morgen, og skal spørre hav stedet heter.

  SvarSlett
 5. Så utrolig mye fint du lager,blir kjempeimponert!! De peanøttboksene,så flotte!!! Du,når du printer ut bilder til små fyrstikkesker,hvodan får du bilder som passer??
  klem

  SvarSlett
 6. Du er flink til å gjøre leksene dine :)

  SvarSlett
 7. Søte pulsvarmere! De er nok gode å ha i tiden fremover! : ))

  Jeg kjøpte nettopp knapper på tilbud hos Panduro, i nettbutikken. Ta en titt der, så kanskje du kommer over et kupp! : )

  Ha en flott kveld!

  Klem Hilde

  SvarSlett
 8. takk for hyggelig besøk...disse var råfine...knapper dyrt ja...det e æ enig i, men korr du ska finn nån rimelige, nei det vet æ ikke..go natt

  SvarSlett
 9. Så søte pulsvarmere! Det er dumt at knappene skal være så dyre! Vet de har en del billig på Stoff og Stil. Bare slå opp på nettbutikken så kan du ta en titt:o) Har handlet der når jeg skal bruke en del knapper. De har utsalg i Drammen, Bergen og jeg tror også Trondheim. Også masse billig stoff å velge i:o))))
  Ønsker deg en flott dag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 10. Å så flink du er! Disse var jo supersøte!!
  Ønsker deg og dine en fin helg!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 11. Så skjønne! Du er så flink og kreativ:)
  Ha ei flott helg!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 12. Det var dyrt! Knapper - har du ikke noen å spørre som har tatt vare på gamle knapper? Ellers så finner du dem på loppis, eller på loppisklær du kan kjøpe og ta knappene av...

  SvarSlett
 13. Kjempefine! Jeg har også lilla dilla. Stoff og stil har billige knapper og masse utvalg, men det er nok greiest å se de i butikken. Du kan jo prøve nettbutikken.

  Klemmer Aina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.