lørdag 18. september 2010

Tapet

Jeg leter etter tapet til fondveggen på Amalies nye rom. Opprinnelig ønsket hun at den skulle være lilla. Foreløpig har jeg ikke funnet noe fint i lilla, men har ikke letet så veldig. Tenker jeg må ta en tur til en tapetforetning å se litt. Syns det er litt vanskelig å guide seg gjennom tapetjungelen på nettet.
Dette er ett par bilder jeg har funnet, som viser litt hva jeg har lyst på. Spræke fine farger.... men så var det nå det lilla igjen, da.
Hva mener dere. Er det ikke greit å ha en tapet, som hun også kan ha om noen år, som ikke er altfor barnslig? Og hvis det er noen som vil dele noen linker med meg, så er jeg veldig taknemlig for det!

8 kommentarer:

 1. Nydelige tapeter begge to, og absolutt ikke så dumt å velge en tapet som kan vare litt lenger enn "dilla" på barbie varer ;)
  Jeg bruker mye denne websiden: http://www.tangletree-interiors.co.uk/wallpaper/ når jeg surfer etter tapeter, eller bare litt inspirasjon..

  Ha en nydelig lørdag!
  *Kjersti*

  SvarSlett
 2. Det du viser her er jo helt nydelig! Og så godt det må passe til hvitt? Men det er sikkert mye flott å velge mellom. Vi får vel se resultatet? :-)

  SvarSlett
 3. kjempefin tapet fra PIP, selv har jeg også vært og kjøpt tapet til prinsessa mi sitt rom idag. Jeg endte opp med PIP eijffinger jeg også, rosa med polkadotter og roser på. Prinsessa pekte den fanktisk ut selv om mammaen var ganske så enig i det valget. Vi er veldig glad i roser begge to også er det jo ganske så greit når tapeten er nøytral, ikke så veldig barnslig for da tror jeg ikke vi vil bli like lei. Men gu for en dyr tapet, men men det er verdt det om prinsessa blir fornøyd og heldigvis er ikke veggen så stor, hihi lykke til med valget, en viktig del er jo at den som skal ha rommet liker det:) klem Monica

  SvarSlett
 4. Eijffinger har utrolig mye vakkert! Garantert noe i lilla også ;) Ellers er det jo fint å se dem live, så en tur til butikken kan kanskje være lurt!
  ha ei fortsatt fin helg, håper formen er bra!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Det var i alle fall en vakker tapet du viser her. Blir spennende å se resultatet. :)

  Ha en nydelig helg.

  Klem, Lise

  SvarSlett
 6. Hei på deg!

  Nydelige tapeter begge to og veldig fine farger.
  Selv vet jeg ikke om hvor man evt finner noe i lilla..;)
  Vet dere forressten hva kjønnene blir?
  Gud,så spennende..♥

  Klem C

  SvarSlett
 7. Har du kikket pa hva Laura Ashley har?

  SvarSlett
 8. Åh PIP collection är helt underbar!!! Skulle vilja alla de tapeterna, men de får räcka att jag ha en i köket!
  Kram Tessan

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.