søndag 17. oktober 2010

Helgepuslerier

Denne helgen har vi satt inn båten for vinteren. Desverre ble den alt for lite brukt i sommer, men med det skitværet som var, så er det kanskje ikke så rart. Men det spørs vel hvor mye brukt den blir neste sommer, når vi har to små babyer sammen med oss. Da blir det vel Eivind og Amalie som får ta seg en tur av og til i alle fall.

Men jeg fikk gjort ferdig litt småpusk. Noen notatbøker i forskjellige størrelser, og selvfølgelig noen flere leggiser. Ta en titt på Kammerset for å se det fullstendige utvalget.

Enn du da, hva har du gjort i helgen?

9 kommentarer:

 1. Så nydelige bøker:)

  Jo helga har vært brukt til avslappning og vi har forberedt oss litt til vinteren med dekkskift og ned med hagemøbler!! På onsdag er det meldt snø, så da er det lurt å ha vinterdekk:)

  Ha en fin kveld:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Så søte bøker! Tipper dere får solgt mye på messa. Båten vår (mamma og pappa sin) var ikke ute i sommer i det hele tatt... og det sier vel også sitt om været? Så prinsessa får ikke prøvd den før neste sommer.

  Her har vi bare slappet av og kost oss i helga. Jeg synes det er litt godt med regn i helgene og... så slipper vi den hersens dårlige samvittigheten om vi er inne i fint vær...

  ønsker dere en finfin uke!

  SvarSlett
 3. Jeg har pusset og malt litt småmøbler. Vært masse ute i det flotte været. Ja kosa meg rett og slett. :) Du lager så mye fint. Ha en flott uke.

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Kom over bloggen din nå. Så utrolig mye fint du lager :)
  Blir spennende med messe da :)
  Legger meg til som følger slik at jeg kan komme å få litt inspirasjon her inne, håper det er greit;) :D
  Ha en herlig uke!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så søte bøker, du er altså så flink!

  Tusen takk for koselig kveld - tror du ikke minsten hadde sovnet akkurat rett før jeg gikk inn døra hjemme. Luringen;).

  Juleverksted høres ut som en super idé!

  God klem!

  SvarSlett
 6. Nå er det meste i hus her hos meg også...litt må stå ute siden vi har hatt knall fint vær i det siste, men det meste av pynt og puter er nå tatt inn for høsten....

  SvarSlett
 7. Så mye flott du lager ♥ har jo satt i gang med storproduksjon før jul du:)
  Helgen her har gått med til bursdasfeiring for tenåringen og arrangering av hutig-cup på fotballen! Fullt opp med andre ord:)

  Ha en herlig Mandag!

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Så produktiv og flink du er. Her har det gått i ryggonde, men er mye bedre nå. Så nå håper jeg at jeg får start på strikkepinner, og symaskin:D
  Ha ei flott uke.

  SvarSlett
 9. Ja, sommeren i nord har vært totalt fraværende i år desverre! Håper det kommer noen fine høstdager før vinteren setter inn! Vi planlegger en liten tur snart, skal gi beskjed når jeg vet:) KLEM

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.