torsdag 15. desember 2011

Folk er gale!!!

Må nå le litt, men dette smør-hysteriet har jo tatt helt av. Er folk helt gale???
Greit nok. Smør er kjekt å ha, spesielt når julekakene skal bakes, men å kjøpe smør på nett til tusenvis av kroner, for noen få gram??? Eller det å kjøpe halvspiste smørpakker??? I alle dager. Ikke rart våre naboer ler av oss.
Ja ja. Må nå innrømme at jeg ble litt lettet når jeg fant smør (Belgisk, riktignok) i butikken når vi skulle ha bakedag med venninnene, men hadde jeg ikke funnet det, så har jeg nok funnet på noe annet lurt... Klarer meg fint uten. Men julekakebaking ble det, og i løpet av en kveld var alle 7 sorter i boks.
Helt genialt! Baking + sosialt samvær = superkoselig


 Var på Finn og søkte etter smør for gøy, og sjekk her. Det må jo være noen som har lagt inn på spøk, men alikavel....
" Selger 3 stk uåpna porsjonspakker + 1 stk halvspist porsjonspakke med Tine ekte Meierismør!! Dette er ca 42gram ren nytelse. Klarer du å motstå fristelsen nå i disse juletider?? Kr 12000,- "
Kan nok være noen som er gal nok? Og kanskje rik nok også???
Vi andre "smører" oss med tålmodighet ;)

6 kommentarer:

 1. MÅ det virkelig være smør i julebaksten?
  Jeg har alltid brukt soft margarin - som min mor - og jeg synes kakene smaker kjempegodt ....
  Nei, dette er et medieskapt hysteri
  God natt ;-)

  SvarSlett
 2. galskapen lenge leve,må bare innrømme jeg sitter litt på sidelinjen og ler av det hele!Godt det ordnet seg for din del da ihvertfall,og når det attpåtil bakes i det gode lag kan vel ikke ting bli bedre??:)
  tove:)

  SvarSlett
 3. Ja, folk er GALE!! Mannen min utbrøt forrige dagen etter en kikk i kjøleskapet etter noe godt: jøss, har vi SMØR?? (o: Joda, en hel halvkilo, i tilleg til noen små posjonspakker. Tine meierismør. Grunn: det har nok ligget der fra tidlig i høst siden jeg bruker veldig lite smør ( med en melkeallergiker i hus), så denne hysterien rammer virkelig ikke oss! Nesten så jeg får dårlig samvittighet av å sitte på dette noen annser for å være en skatt! Kanskje naboen trenger smøret desperat til julebaksten? Eller kanskje jeg skal selget gullet til overpris? (o:

  Og det går utmerket å bake uten smør. Selv om jeg ikke har vært like flink som deg som har 7 slag i hus allerede! Flink jente!

  God og rolig førjul til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Jammen glad det i mine julekaker bare skal være margarin :)

  SvarSlett
 5. hehe ja det er helt utrolig:)...Jeg har bakt julekaker jeg også, men uten meierismør....jeg brukte vanlig margarin, og jeg kjenner ingen forskjell;)

  Ønsker deg en fin kveld;)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 6. hahah :D Æ flire bare av hele saken!
  Å når folk bynne å smugle smør, da har det gått for langt :P
  Å vi sir at svenskan e dom!! :D

  Ha ei flott adventshelg!
  Bare ei uke igjen nu :D

  Klæm Trine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.