søndag 15. mai 2011

Ferske rundstykker til frokost

Ett tips førte meg til denne bloggen, som viser oppskrifter på no knead brød.
Så utrolig enkelt. Man lager deigen kvelden før, og lar den bare stå over natten.
Neste morgen setter du på ovnen. Legger passe stor dæsjer med deig i former, steker i 10-15 minutter og voila - ferske, nystekte rundstykker til frokost. Mmmm!
Disse var ganske fine, så neste gang tror jeg at jeg skal gå for litt grovere. Liker litt tyggemotstand. Regner med jeg blir å eksperimentere litt med disse, for det var så enkelt, og hvem vil vel ikke spise ferske rundstykker til frokost?

9 kommentarer:

  1. Mmm, de så gode ut!
    Og så kjekt med slik kjøleskapheving...
    Finnes ikke bedre enn nystekte rundstykker ♥
    HA en fin kveld!

    Klem Line

    SvarSlett
  2. Mmm, så deilig med ferske rundtykker til frokost!:)

    De så nydelige ut!

    Ha en fin kveld,
    Klem Jatte♥

    SvarSlett
  3. Det sååå utrolig godt ut, nå fikk jeg skikkelig vann i munnen min, he he.
    Tror jeg må sette i gang å bake en dag snart jeg nå :)


    Ha en strålende søndagskveld

    klemmer

    SvarSlett
  4. Ja, sant disse var geniale? Og like gode hvis du varmer de litt i ovnen og spiser senere på dagen ;). Lillesøster baker liknende brød, de blir knallfine.

    God klem :)!

    SvarSlett
  5. Åhhh de så gode ut - og hvor godt er det ikke med ferske rundstykker.

    Klem Eva

    SvarSlett
  6. Så hyggelig at du ble tipset om mat på bordet! Rundstykkene er nå fast søndagsfrokost her hjemme - så enkelt og så godt!
    Takk for linken!

    SvarSlett
  7. Oj, so lurt da!!!! Og so deilig med ferske rundstykker til frukost:) Ein god start på dagen♥
    Klem frå Mette.

    SvarSlett
  8. Mmmmmm......dette så godt ut.
    Tror jeg må prøve meg på denn en dag jeg også.
    Ha en flott nasjonaldag:))

    SvarSlett
  9. Hørtes godt ut det med ferske rundstykker til frøkost. Ønsker deg en fin 17. mai. Klem Merethe

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.