Ett tips førte meg til denne bloggen, som viser oppskrifter på no knead brød.
Så utrolig enkelt. Man lager deigen kvelden før, og lar den bare stå over natten.
Neste morgen setter du på ovnen. Legger passe stor dæsjer med deig i former, steker i 10-15 minutter og voila - ferske, nystekte rundstykker til frokost. Mmmm!
Disse var ganske fine, så neste gang tror jeg at jeg skal gå for litt grovere. Liker litt tyggemotstand. Regner med jeg blir å eksperimentere litt med disse, for det var så enkelt, og hvem vil vel ikke spise ferske rundstykker til frokost?
Mmm, de så gode ut!
SvarSlettOg så kjekt med slik kjøleskapheving...
Finnes ikke bedre enn nystekte rundstykker ♥
HA en fin kveld!
Klem Line
Mmm, så deilig med ferske rundtykker til frokost!:)
SvarSlettDe så nydelige ut!
Ha en fin kveld,
Klem Jatte♥
Det sååå utrolig godt ut, nå fikk jeg skikkelig vann i munnen min, he he.
SvarSlettTror jeg må sette i gang å bake en dag snart jeg nå :)
Ha en strålende søndagskveld
klemmer
Ja, sant disse var geniale? Og like gode hvis du varmer de litt i ovnen og spiser senere på dagen ;). Lillesøster baker liknende brød, de blir knallfine.
SvarSlettGod klem :)!
Åhhh de så gode ut - og hvor godt er det ikke med ferske rundstykker.
SvarSlettKlem Eva
Så hyggelig at du ble tipset om mat på bordet! Rundstykkene er nå fast søndagsfrokost her hjemme - så enkelt og så godt!
SvarSlettTakk for linken!
Oj, so lurt da!!!! Og so deilig med ferske rundstykker til frukost:) Ein god start på dagen♥
SvarSlettKlem frå Mette.
Mmmmmm......dette så godt ut.
SvarSlettTror jeg må prøve meg på denn en dag jeg også.
Ha en flott nasjonaldag:))
Hørtes godt ut det med ferske rundstykker til frøkost. Ønsker deg en fin 17. mai. Klem Merethe
SvarSlett