søndag 22. mai 2011

Tør jeg?

Jeg er langt fra noen dataekspert, men jeg skulle så gjerne ha ordnet litt på bloggen, men er redd for å rote det helt til. Det jeg skulle ha gjort er å forandre fra 3 til 2 spalter. Dvs, flyttet det som er i den smale kolonnen på venstre side over til høyre, og heller fått bredere hoveddel. Noen som har oppskrift på dette? event tips om noen som kan hjelpe? Blir veldig takknemlig for svar :)

5 kommentarer:

 1. Det er vel på malutforming, og merke av to kolonner i staden for tre. Breidden kan du justera og der. Men veit ikkje korleis det er, om det som er i spalta du fjernar berre forsvinn eller hoppar bort eit hakk. Kanskje du kunne flytta at bort i to spalter, slik at den eine er tom, og så bytta frå tre til to? Lukke til i alle fall, kjekt å fornya litt ;)

  SvarSlett
 2. http://www.blogger-hjelp.blogspot.com/

  her finn du nok hjelp☺

  Men HUSK å lagre bloggen du har no på pcn din-so kan du hente den fram att☺

  Eg laga meg ein testblogg der eg prøvde meg fram med html kodar-då prøvde og feila eg der til eg fann ut korleis eg ville ha det før eg forandra på bloggen.
  Lykke til☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Litt skummelt er det ja;)
  Jeg skal ikke kommer med tips, hihi
  Sist jeg skulle prøve meg på noe slikt endte hele bloggen opp med og bli HELT FEIL!!
  Men heldigvis finnes det reddende engler her i bloggeland, så fikk fikset det;))

  Lykke til, alltid gøy og gjøre litt forandringer og rydde opp litt;)

  Klme Line

  SvarSlett
 4. Jeg har nettopp byttet fra to kolonner til tre kolonner. Jeg gikk da inn på malutforming som Røsslyng sier. Det gikk helt fint. Det er bare til å hoppe i det. Lykke til :))

  SvarSlett
 5. Får du ikke sett det på malutforming? Om du går på innstillingene dine?? :) Ellers er jeg at det har blitt postet en link over her:)

  Lykke til, håper du får det til :)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.