fredag 5. juni 2009

Blomsterpotte og lekehus

Blonder og pyntebånd

Før

Etter

Velkommenskilt

Litt fra innsiden av lekehusetFor tiden holder vi på med å bygge lekehus til Amalie på 2 år, og jeg hadde egentlig ikke tenkt at det skulle være så masse jobb. Å få det opp tok nå sin tid, men gikk jo i og for seg greit. Men så var det jo bare alt det andre. Grunning og maling, interiør og mere til... Men, det er jo også veldig morsomt. Amalie har i tilegg bestemt at hun ville ha det lilla, og ikke rosa!?! Ganske morsomt igrunn, siden jeg ikke er så alt for stor fan av rosa. Så lilla blir det, for alle penga. Men vi starter i det små. Dette er jo et lekehus, så jeg vil jo ikke bruke all verden av penger på det. Men så er det jo så mye som frister. Skal komme med flere bilder når det begynner å nærme seg ferdig. Forløpig blir det disse. Blomsterpotten har jeg foresten "renovert" selv. Fant en gammel trefarvet en, malte den. Limte på ett blondebånd fra en gammel gardin (resten heger i lekehuset), og festet ett fint lilla dekorbånd fra nille på den. Syns den ble veldig søt, med lilla blomster i. Men fysj a meg, så dyrt det er blitt med silkeblomster! Koster jo mere enn ordentlige jo! Fordelen er jo at de varer lengre. I alle fall i detta huset!
Ønsker alle en skikkelig god hælg, og krysser fingrene for at solen og varmen snart kommer hil. Har jo ferie tross alt, og lovet Amalie sin første telttur!
Hilsen fra Susanne

9 kommentarer:

 1. so koslege :) der kjem ho nok til å trivast :) mi lille jente hadde elska å hatt nåke slikt til alle dukkene sine :)

  god helg :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 2. Heisann,takk for koselig hilsen inne hos meg:) Artig å se litt fra et søtt lekehus. Så mye søtt en kan lage til de selv, og med god fantasi og noen kreative evner blir det da flott. Her har to stk små prinsesser et ombygd mumihus i hagen, rosa vegger og himmeltak,en lysekrone fra Ikea og annet stæsj. Lett å ta av for oss interiørglade mødre. Nyt helgen,så stikker jeg innom igjen.

  SvarSlett
 3. Så flott lekehus Amalie får!! Gleder oss til å komme på te-selskap der:) God helg fra oss

  SvarSlett
 4. Hei! Du er med på konkurransen min,vet du!!Og takk for kjempekoselig kommentar, jeg likte din veldig godt også, så du havner på rollen min! Ha en flott helg videre! Klem AK

  SvarSlett
 5. Hei og tusen takk for koseleg kommentar på bloggen vår:) Kjekt å "treffe" litt nye folk! Kjempekoseleg blogg du har, og eg likte veldig det velkommenskiltet ditt!
  Håper du får ein fortsatt fin kveld:)

  Klem frå Linn:)

  SvarSlett
 6. Hei, Susanne! Takk for hyggelig hilsen:) Så mye flott du viser i dag! Kjempe-fine bilder!!

  Ha en strålende mandag!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 7. Så fin blogg du har :) Jeg la meg til som følger, og kommer til å stikke innom igjen :)

  klem hege

  SvarSlett
 8. Så koselig for lille snuppa!
  Glad du sier "lekehus" og ikke "dukkestue",har selv lyst på en lekestue i hagen,men mannen mener at det er for jentete!hmmm..

  Og den blondekanten ble jo bare kjempesøtt!
  I like..

  Klem C

  SvarSlett
 9. Hei :)

  For en søt lekestue !
  Så fin den kurven ble da :)
  Jeg har alltid hatt lyst på en slik liten stue da jeg var liten..Har faktisk aldri gått over ;)

  God St hans :)

  Klem siw

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.