lørdag 21. januar 2012

Gjemte skatter og geniale ideer

Her hjemme har jeg tre små skatter, den ene litt eldre en de andre to.
Dette med småsøsken er ikke alltid like enkelt å takle når man er fire år, så for at ikke sjalusien skulle ta helt overhånd, bestemte jeg meg for å ta storjenta med meg på en skikkelig stor-jente-tur. Vi dro til Sandefjord i 5(!) dager og besøkte tante Ida, og gjett om vi kosa oss. Vi fikk gjort masse i lag. Hoppe-loppe-land, badeland, kino, kafè og selfølgelig litt shopping.
Det mest uvanlige jeg kom hjem med i baggasjen denne gang, var nok en gitar!!! He he.... overasket gubben godt der. Han har lenge snakket om at han kunne tenkt seg å lære seg å spille gitar, og etter en kveld med sprelske jenter og i rødvinsrus, var det en av Idas gode venninner som viste meg litt om den geniale ideen hun hadde kommet på og vidreutviklet. En helt genial og enkel måte å lære å spille gitar. Helt uten noter, kun ved hjelp av farger og tall.  Perfekt for oss som aldri klarte å lære seg å lese noter. Og bare så det er sagt, så skal jeg nok prøve meg jeg også. Må bare få litt mere tid først. Og for de som er interessert, skjekk tv-intervjuet her.
Og snakk om skatter da. En av mine minste har vist lært seg det å legge verdiene under madrassen, for i dag når jeg skulle skifte på sengen, fant jeg ikke mindre enn sju smokker under madrassen.
- Den som sparer han har :)
Og så i morgen da. Da har gubben faktisk holdt ut med meg i 18 år.
 En hel bragd spør du meg, for såpass selvinnsikt har jeg, at jeg vet at jeg er langt fra enkel å leve med.
Bra jeg har en tålmodig mann da :)
 
Fikk nydelige roser hos ham i dag :) Lykke!

1 kommentar:

 1. Så herlig me en liten jentetur :D
  Va på helsestasjon i uka å va temmelig usikker på når æ gikk ut om æ virkelig va så overlegen at æ ikke sa hei til dæ.. førr æ så jo mann din.. nå som æ va overbevisst om. Å da æ kom ut i gangen så æ tvillingvogna.. og som normalt gikk æ mot bilen mens æ grubla å tenkte om æ virkelig va så blind.. før æ plutseli fikk hode på plass igjen å kom på at det kanskje va mamman din æ så lamme han :P hehehe

  Førr en stili gitar! må jo si at fargen va kanon! Tru om Stein hadde spilt mer på den hvite enn den svarte som æ kjøpte til han :P

  Go helg videre!
  Klæm

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.