fredag 6. april 2012

GOD PÅSKE

Håper dere har en flott påske med flott skiføre og strålende sol.
Slik er det ikke akkurat her, men det har ikke vært så aller verst heller, selv om det har snødd masse de siste dagene. Ser ut til at våren lar vente på seg, så da får vi heller skape litt vårstemning inne.  Ett av påske-eggene ble knust mens vi holdt på, men ble ikke kastet alikavel. Den fikk heller noen søte Nelliker i, og fungerte fint som vase i ett eggeglass.
Amalie har laget noen nydelige påske-egg som er dekorert med neglelakk og fine ord som gjør oss glade. Jeg syns hun er blitt kjempeflink å skrive, til at det ennå er over ett år til hun skal begynne på skolen. Alle ordene på eggene har hun skrevet helt på egen hånd - flinke jenta mi (stolt mamma).
I dag har vi kjørt en tur opp på hytta i Melkedalen, og det var langt fra vårstemning der. Snøen lavet ned mens vi var ute, akte, grillet pølser og kooooste oss masse. Sjekk øyevippene til Signe, de er fulle av snø :)  Jeg liker at det er snø i påsken, og at man kan kose seg med å gå på ski og ake, men så snart påsken er over, kan gjerne våren kommer, og det snart!!! Jeg er klar som ett egg - påske-egg ;)
Nyt resten av påsken!

 

2 kommentarer:

 1. Så sjarmerende bilder! ha en fin påske videre!!

  Klem fra Yvonne

  SvarSlett
 2. Skjønne bilder!:)

  Nyt påskedagene,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.