tirsdag 16. november 2010

Wallstickers til barnerommet

Jeg har slitt med å finne noen flotte tapeter til barnerommet, som ikke var for barnslig, slik at vi må bytte de ut om noen få år. Det var vanskeligere enn jeg hadde trodd, så jeg har gått over til å se på wallstickers, som jeg lett kan bytte ut om noen år, hvis hun blir lei.
Disse fant jeg her.
Det jeg er litt redd for er at hun skal begynne å pille og rive på de, da vil de jo bli ødelagt med en gang. Noen som har erfaringer med dette, eventuelle anbefalinger på sider med flotte wallstickers.

7 kommentarer:

 1. Jeg har hengt opp wallstickers på rommet til ungene nylig, rett og slett for at jeg ikke gadd hverken å male eller tapetsere:-) Ungene pillet litt til å begynne med, og drev og flyttet litt på noen av dem, men de tålte det. De er ganske slitesterke.

  Jeg kjøpte mine wallstickers hos Mitt rom. De har i mange fine varianter. Hvis du vil kan du gå innpå nettsiden deres mittrom.no. Absolutt en av mine favorittbutikker til barn:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så søte de er!!!
  Moro å kunne bytte ut litt, enig i det :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefine dei er:)Og so praktisk!!!Heldige dattera di.


  Flott blogg du har og alle bilda...sukk
  Masse inspirasjon å hente her:)

  Har nettopp starta min eigen blogg.Vart berre so inspirert av alle dåkke flinke bloggdamene:)

  Klem Mette

  SvarSlett
 4. Det finnes da så mye flott nå for tiden. Da jeg hadde små barn var det ikke slike :D he he ...tror de sitter ganske godt.En fortsatt god uke. klem

  SvarSlett
 5. Kjempefine!!
  Vi har noen fra www.wallies.com og de sitter veldig godt. Det er saanne som man dypper i vann og klistrer paa, og man maa ha vann paa dem igjen for aa ta dem av (har ikke proevd dette ennaa saa vet ikke hvordan det funker)
  Guttene har ikke proevd aa plukke de ned, ikke som jeg har sett iallefall. Og hvis de har proevd saa har de iallefall ikke faatt det til, he he...
  Klem

  SvarSlett
 6. Ingen erfaring, men måtte bare si at de var kjempesøte!

  Klem fra Maria!

  SvarSlett
 7. Her var det mye fint! Vi har tenkt samme tanken ang wallsticker. Det finnes utrolig mye der ute, men utrolig vanskelig å finne noe likevel. Vi har ei jente på 2 år som snart skal bli storesøster og dermed skulle hun få nytt rom. Jeg ville ikke ha noen tapeter/wallstickers som ble for barnslige eller for rosa, slik du sier, nettopp av samme grunn, at hun skal bli lei.
  Det ble ingen wallsticker på hennes rom. Vi fant tilfeldigvis litt inspirasjon da vi var på IKEA, og har hengt opp en lengde med stoff på veggen i stedenfor. Det ble veldig bra og ikke så dyrt heller. :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.