lørdag 13. november 2010

Ny dag, nye muligheter :)

I dag tror jeg at jeg har stått opp med rette foten, for humøret er betraktelig bedre, og jeg skal forsøke å...
rette opp att, alle feil i frå i går :)
Har startet ganske bra syns jeg. En skikkelig frokost, med rundstykker og egg. Deretter baket vi boller og laget hjemmerørt jordbærsyltetøy. Så nå heves bollene og skal snart i ovnen. Gleder meg til å smake.

Senere i dag skal vi på besøk til noen venner og grille pølser i hagen deres. Litt kaldt er det, men vi får kle oss godt, og satse på å varme oss på bålet. Kanskje jeg skulle kokt litt kakao og tatt med. Det hadde vært noe. Hjemmelaget boller, med jordbær og kakao til - mmmm!

Kvelden i går ble brukt til litt kreative sysler, og jeg laget noen bøker og fyrstikkesker som skal selges på julemarknaden. Noen i lilla (advent), og andre litt mer tradisjonelle med nissen.
Disse små bøkene er perfekte å ha med på julehandelen. For eksempel til å skrive lister om hvilke julegaver som skal handles til de forskjellige, og andre ting som må handles inn til jul. Eller rett og slett bare små notater eller andre ting man måtte ha på hjertet...
Ønsker dere en god helg!

7 kommentarer:

 1. En god dag starter med en god frokost, ikke sant?Hørtes koselig ut med grilling i dag, alltid godt med pølser ute i det fri, smaker nesten litt annerledes da:-)Ellers vil eg skrøyta litt av bloggen din, var så masse kjekkt å se på, liker å pynte lys jeg også, og så scrappe da, kanskje eg legg ut litt arbeid på min blogg også, er ny i denne bloggverden, men gla eg fann din blogg, og legg meg likegodt til som følger:-))

  Ha en strålende kjekk lørdag.

  Klem Åse

  SvarSlett
 2. Kjempefine bøker du har laget...
  ha en kos kveld med grilling..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. Godt og høre at humøret stiger:)
  Kjempeflotte bøker og fyrtikkesker, flink du...
  Ha en herlig dag, pølser i hagen hørtes kos ut ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så fint at du føler deg bedre idag! Det er ikke så enkelt med de der hormonene, jeg husker godt at jeg selv skjønte hvor urasjonell jeg til tider var, men klarte bare ikke å la være ;)!

  Koselige bøker, blir spennende å se på marknaden!

  Ha en fortsatt herlig helg! God klem!

  SvarSlett
 5. hvilken julemesse skal du selge disse flotte tingene?

  SvarSlett
 6. Godt å høyre at humøret er på plass att... ;-) Høyrtes artig ut med båd og grilling i vinternatta. For ikkje å snakka om heimelaga boller og kakao... Høyrtes jo herleg ut!
  Håper de har ein koseleg kveld.
  Klems

  SvarSlett
 7. Så godt å høre at humøret er bedre i dag :) kult å ha "grillparty" på seinhøsten... håper dere har hatt det kjekt!
  Klem
  Lise

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.