torsdag 9. juli 2009

Sol, sol, sol!I dag er det knallvær ute. Sola har kommet og jeg venter bare på at arbeidsdagen skal ta slutt, så jeg kan komme meg ut i go`været. I dag skal vi dra på hytta til noen venner og grille, bade og kose oss. Jett om jeg gleder meg. Regner med at det kan bli litt sent før vi drar hjem, så det er vel best å pakke med tannbørste og pysjamas for Amalie i tilfelle hun sovner i bilen. Ha en strålende dag!
(Bildene er lånt fra Getty-images.com)

3 kommentarer:

 1. Ble litt misunnelig, regn, regn, regn hadde min overskrift vært idag;-)

  Flotte bilder, kos dere masse!!!

  SvarSlett
 2. Dette var det jeg kaller for en sommerfeeling av noen biler.

  Joda det går bra men jeg skulle helst vært uten alle tankene. Jeg er i allefall med bedre mot nå enn for ett par mnd siden. Men som jeg tenker, kan det bli værre enn det var? Nei jeg håper ikke det, nå håper jeg floken blir sett og nøsta opp i og at rettferdigheten seirer og at livet kan fortsette slik det gjorde før januar.

  Ååå det er så hærlig vær her i Tromsø. Nyter en kaffe med melk i på terassen her, å det er rett og slett deilig. Håper på å få litt farge for jeg har jo vært en levende blendareklame so far i sommer.

  SvarSlett
 3. Å dette var sommer idyll bilder....her regner det bøtter og er så uggent altså..nesten så jeg setter på varmen !!! Kos dere på hytte tur!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.