mandag 6. juli 2009

Hurra, jeg vant!


Da har jeg vunnet min første "give away" fra en jente som har en fantastisk kreativ og flott blogg (http://finiformen.blogspot.com/). Den er absolutt verd ett besøk. Masse morsomme ideer til hva men kan lage selv, og beskrivelse om hvordan man gjør det. Jeg vant denne ullkronen, og er så spennt på å se den når den kommer i posten. Har vurdert å prøve å lage noe lignende selv, men får se om tiden strekker til...
I alle fall, tusen takk for den. Jeg ble kjempeglad!!!

7 kommentarer:

 1. Nydelig krone, heldige deg. Heldige deg som også har fått matet ulvevalper, for en drøm. Ulven er mitt favorittdyr, virkelig skjønne. Ha en fin dag. Klem.

  SvarSlett
 2. hei...og takk for koselig hilsen:)
  fin blogg du har...tror ikke jeg har vært inne her før!!!
  men kommer gjerne igjen;)

  fortsatt god sommer:)
  klem tara

  SvarSlett
 3. Så heldig du var! Den var kjempefin. :) Så koselig at du la igjen en hilsen på bloggen min da. Her var det også veldig mye fint å se på! Ha en herlig dag!

  SvarSlett
 4. Hei.

  Takk for htggelig hilsen. Jeg har det alletiders ute på Norne, det er en flott plass å være :) Men nå skal det bli godt å komme hjem å ha 4 uker fri, håpe på at finværet kommer frem igjen!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei! Og takk for besøk og hilsen hos meg :) Så heldig du er som vant den fine krona! Flott!

  Ha en fin sommerkveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Hei :-)

  Så koselig blogg du har og du viser så mye fint :-) Amalie er ett koselig navn også :-) Og er det hu med lyst hår på siden her er jenta selv helt nydelig også :-)

  Det strikkesettet fra mora di var kjempekoselig :-) elsker selv hjemmestrikket :-) så¨den kåpen du hadde tenkt å strikke tiol jenta di....den så veldig fin ut!! kan jeg få spørre om hvor du fant oppskriften? den kunne jeg ha tenkt meg å strikke til jenta mi på 2,5 år :-)

  Så heldig du er som ikk fore de herlige ulveungene :-) Har så lyst til å ta med barna på langedrag i år...men får se hva vi rekker.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med gevinst! Greengate har barneservise i melamin i alle fall, og så har RICE masse i melamin! De har også utrolig mye fint, og jeg har kjøpt bestikk og skål til Olivia med det søteste mønster! Ha en fin dag! Klem AK

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.