mandag 12. juli 2010

Æ vil ikke!!!

(bildet er lånt fra gettyimages.com)

Æ vil ikke!!! Ikke du! Klare selv! Dette er noen av de mest brukte ordene fra min datter i det siste. Og jeg er skikkelig sliten og frustrert! Ja, jeg vet det er trassalderen, og at det går over, for det er jo faktisk ikke så ofte at man ser voksne damer ligge på gulvet på butikken å hyle; JEG VIL HA IS, NÅÅÅÅÅ!!!
Men fyttirakkern, det kan virkelig ta på når din lille prinsesse forvandler seg til ett hylende, sprellende monster. Hvorfor kommer ikke barna med bruksanvisning? Alt annet gjør jo det! Og der sitter du, skal være vedig pedagogisk, å prate med rolig, vennlig stemme, men ender opp med å bli sint og frustrert selv, og tenke at man er verdens dårligste mor.
Men nå er englebarnet/monsteret (for det er en veeeeldig fin balansegang der) i seng, og da var alt glemt. Jeg fikk verdens beste kos, og beskjeden om at -du og jeg mamma, vi er bestevenner! Da kan man ikke annet enn å smelte, og glemme kveldens krangel.

Vel, over til den dagen det var solskinn (for det er faktisk ikke så mange å velge mellom), så tok jeg noen bilder ute, som jeg tenkte å vise fram. Litt nye puter til stolene...
Og litt dandering utenfor lekehuset:
Jeg har så lyst å male huset hvitt, men det er jo en helv... jobb, men tror det kunne blitt veldig bra.
Hva tror dere?

18 kommentarer:

 1. Hihi... Har ikke barn enda, men gruer meg litt til den omtalte trassalderen. Men til den dagen så får jeg vel lov til å humre litt over trassbarn (eller)? Jobber i leketøysbutikk, dermed er dette daglig kost for meg. Og jeg synes det er utrolig morsomt, MEN skjønner at det ikke er noe gøy fra den andre siden.

  Ønsker deg en flott sommer. Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Synes husfargen din er fin, jeg. Passer veldig bra til putene dine.....(Hehe). Det var veldig koselige sitteplasser, må jeg si.
  Og vanskelig datter??? HAH! Bare vent til hun er tenåring, du!!

  SvarSlett
 3. Hehe...kjenne mæ så godt igjen, e ikke bestandi like lætt å håll sæ roli i di situasjonan. Hær i huse går d vældi i dumme mamma og dumme pappa førr tia, me hyl og skrik i tillegg. Men d e jo fort glæmt når dæm lægg arman rundt halsn din og sir; mamma du e såååå fin og æ elske dæ. Men å bli slitn og frustrert tel tider, d mene æ nu vi småbarnsføreldra må få ha lov tel i en stressa hverdag me trassalder på toppen. :o)

  SvarSlett
 4. Hehe... jeg henger meg på det Rosesommer sier. Bare vent til hun blir en sur fjortis.....

  SvarSlett
 5. Hihi, ser antydninga her og...
  Vi har endelig fått møbler på verandaen (den dagen det var sol ja), men rakk ikke å ta bilder. Satser på en ny soldag om ikke lenge!

  SvarSlett
 6. He, he vet AKKURAT hvordan du har det..!;-D
  Nydelige dekk-stoler - jeg vil også ha!;-D
  Ha en fin kveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 7. Ja trossalderen er ikke noe tull... men heldigvis kommer det noen gode skjønne og smeltende kommentarer innimellom!

  veldig fint med de nye putene!
  Jeg synes dere har fin farge på huset jeg:) men hvit er fint også det har jeg...:) men jeg har mur hus da... men hvis du maler huset hvit så ikke ta det helt kvitt ha en liten farge prosent i fargen så det ikke kommer muggsopp:)

  SvarSlett
 8. Trassalderen ja, haha....
  I KNOW!!!!!
  Kjenner meg veeeeeeeldig igjen!

  SvarSlett
 9. Kos deg med ditt lille "troll" som sikkert ser ut som en engel når hun sover....husker det såå godt:D

  SvarSlett
 10. He, he, har en liten en i trassalderen selv:-) Ganske heftig når det står på... Men så er de sååå søte da når de viser seg fra sin beste side, og når de sover:-)

  Tror nok ikke du hadde angret hvis du hadde malt huset hvitt, men ville brukket den litt så den ikke var kritthvit.

  Klem

  SvarSlett
 11. Hei
  Utrolig koselig blogg du har.
  Og takk for kommentaren!

  Ha en fin dag videre.
  Klem :D

  SvarSlett
 12. Slike situasjoner er slett ikke enkle, og forslaget ditt om bruksanvisning var slett ikke dumt.

  Krysser fingrene for at dette er fort overstått.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 13. Jo du der kjenner jeg meg godt i gjen ja...det jeg lurer litt på er når slutter denne trassalderen da???;) Syns den bare varer å varer:)

  Nydelige bilder..ja male hus er en h....jobb ja, vi har en mellomting mellom blå og grå på vårt hus, å jeg har lyst å male det grått med hvitt rundt vinduer..det er så mange hvite hus rundt oss..Men om det blir denne sommeren tviler jeg på:) Men kanskje neste år!!;)

  Ha en flott dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 14. He he - håper enda det er en stund til gutten min kommer i trassalderen he he! Håpe det går fort over!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 15. Hei og takk for hyggelig hilsen hos meg! Nydelig blogg du har med masse lekker inspirasjon ♥ Ja, de engelbarna kan være en skikkelig utfordringer noen ganger.. he he.. Men så godt at alt det vonde blir fort glemt ;) Stilig uteplass med fiiine puter! Nyt sommerdagene ;) Klem Gry

  SvarSlett
 16. Heia vennen! Nå måtte jeg le, er som å lese om hverdagen her hjemme også, J er som en jojo for tida ;-). Det er godt det går over, og at de tross alt er innmari søte i støytene.

  Husmaling står på tapeten her også nå, men det må vel kanskje slutte å regne først...

  Veldig gjerne kreativ aften, en dag til uka? Melder deg, jeg!

  God klem :-)!

  SvarSlett
 17. Hihihihi... Ja jeg har hørt at den trassalderen kan være ganske fæl. Men gudskjelov for at den vanligvis forsvinner etter hvert.
  Flotte bilder du viser. Putene var kjempefine.
  Det regner her i dag også. Så i dag blir det tv, strikking og kanskje noe godt å bite i.
  Håper du har en fin dag.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 18. Uha... det der med børn uden brugsanvisning, skal vi ikke tage og kræve det fremover...
  Min prinsesse kan være lige så sød som honning når hun siger: jeg giver dig min kærlighed, mor.
  Men hun kan være lige så slem, når hun først surmuler og så laver det aggressive ansigt og tramper væk for så at smække døren i hovedet på mig. Det er dog efterhånden den væreste reaktion jeg får (hun er snart fem).
  Men ih hvor er det frustrerende når hun ikke VIL høre efter hvad jeg siger til hender eller beder hende om.

  Jeg tror vi er mange der indimellem føler vi er verdens værste mor, men i virkeligheden ser alle andre os bare takle situationen i stedet for at løbe væk.

  Føler med dig. Hold modet oppe når frustrationerne er ved at overmande dig! Få minutter efter ser situationen jo helt anderledes ud igen ;)

  kram fra DK

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.