mandag 3. januar 2011

Det går tregere nå

Jeg kjenner det nå. Jeg går nå inn  i siste del av tvillingsvangerskapet, og det merkes. Jeg er trøtt, og kunne nok sove halve døgnet, men skal ikke klage. Det er bare så utrolig fantastisk, og jeg ser på det som en fantastisk gave. Tenk, to små mirakler inni magen min, som vi snart skal få møte å bli kjent med.
Mange tanker blir det, hvordan ser de ut? Hvordan er de? Gråter de mye?  Får jeg til dette, da?
Klart  jeg gjør!!!

Men med stor mage, og lite overskudd blir det ikke gjort så mye annet enn det som må gjøres, samt litt håndarbeid i godstolen. Her er noen av luene som er produsert i det siste, som skal ut til nye eiere. Og så må jeg benytte anledningen til å beklage til dere som har ønsket å kjøpe sydde varer av meg. Jeg må bare innrømme det, jeg klarer ikke å sitte foran symaskinen lenger. -Desverre! Men jeg satser med friskt mot igjen, når tvillingene er født og jeg har kommet meg litt igjen. Så følg med :)

11 kommentarer:

 1. Klart du klarer det, det er jeg ikke det minste i tvil om! Og tida nå framover er det meningen at ting skal gå litt i sakte tempo, hent inn overskudd, sov og slapp av, og plutselig får du møte miraklene i magen!

  Nydelige luer - skal vi forresten ta en skravlekveld snart?

  God klem :)!

  SvarSlett
 2. Er det ikke prinsessen i Danmark som nå er på sykehuset for å føde kongelige tvillinger? Synes jeg så noe på TV om det idag. Det er koselig og spennende å følge litt med på dette som skjer med deg nå! lykke til :-)

  SvarSlett
 3. Heldig er du, jeg savner virkelig den tiden jeg..:-)
  Masse lykke til med innspurten!
  klem♥

  SvarSlett
 4. GODT NYTT ÅR!

  Woooow!SÅ heldig du er:)Å SÅ spennande!

  Som du seier: Dette klarer du:)

  Ønskar deg gode januardagar i godstolen♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 5. heisann! godt nytt år! ja det begynner jo nærme seg til de små kommer:) den siste tiden er alltid treg hehe men da er det jo godt med en heklenål og litt garn sammen med en godstol:) jeg hadde gått på veggene uten min heklenål! hehe du må ha en fin ny uke!

  Og kjempe flott luer du har laget!! virkelig søte!

  SvarSlett
 6. Så spennende dager du har nå!!! Tenk to nye verdensborgere i magen..det er jammen meg stort!! Mine tvillingjenter er nå 16 1/2 år..Og du verden hvor fort tida har gått!! Nyt hver en dag!!! Og kos deg med hekletøyet:-) Klem

  SvarSlett
 7. Slapp av, med god samvittighet! Sov, og gjør akkurat det du og kroppen din føler for :)
  Er nok ikke bare bare med tvillinger i magen!
  Masse lykke til videre av svangerskapet og fremover :D

  Klem

  SvarSlett
 8. Du er kjempesprek! Gleder meg masse til å hilse på de to små til påske:)

  SvarSlett
 9. En spennende tid du har i møte,er vel ikke lenge igjen for deg nå,jeg har 2 mnd igjen til min prinsesse kommer.Er jo litt å forberede når det kommer to,men dette klarer du så fint..Ha en fin ny uke!!Klem Linda:)Nydelige luer forresten:)

  SvarSlett
 10. Jeg synes du har lov til å kjenne på trøttheten nå. Du klarer det helt sikkert, selv om det selvfølgelig blir en stor omstilling. Det skal bli utrolig spennende å følge med. I tillegg til dine, komme det jo også tvillinger i Danmark.

  Ta den tiden du trenger i godstolen.

  Lykke til, Susanne.

  Klem

  SvarSlett
 11. Kjenner meg igjen på sovingen, jeg kan sove i tiiiiimesvis, men, sover dårlig om natten så da er det godt å kunne ligge til utover dagen.

  Klemmer fra meg, C.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.