søndag 9. januar 2011

Soveromsmorro ;-)

He he, nå vet jeg ikke helt hva dere tenkte når dere leste tittelen, men det har ikke med noe kinky å gjøre. Skuffet nå?
Saken er den at vi skal pusse opp kontoret nede, og bruke det til soverom, og planen begynner å ta form. Rommet er lite, så vi må prøve å utnytte plassen best mulig, så her er den foreløpige planen. Rommet skal være hvitt, for å virke størst mulig. Lyse gulv, og innebygd seng. Dvs. vi skal bygge skap på siden og over sengen, for i det hele tatt å få litt skapplass inne på rommet. På siden av skapene (inn mot sengen) skal det lages en åpning, som vil fungere som nattbord. Over sengen, og mellom skapene blir det da litt veggplass. Vil tippe på 180 cm x 150 cm, kanskje. Denne veggen vil jeg bruke til å lage ett lite blikkfang i rommet, og måten jeg har tenkt å gjøre det på er å bruke fototapet. Det er jo faktisk mye fint å velgemellom, og så finnes det også leverandører som tilbyr å lage tapet av dine egene bilder. Noe som faktisk også kunne ha vært veldig morro. Da får du i alle fall noe som er helt unikt.
Jeg har en svakhet for magnoliablomster, så jeg har valgt ut noen tapeter med det som motiv. Litt feminint er det kanskje, men med litt godsnakking meg gubben, og eventuellt litt annen "soveromsmorro" så kanskje jeg får han med på ideen.
Hva syns dere? Kunne ikke det ha blitt lekkert?

11 kommentarer:

 1. Jo..det hadde blitt kjempelekkert..Magnolia er jo skjønt...men finnes den i hvit??Kanskje det hadde vært noe...litt roligere for mannen...men som du sier litt annen soveromsmorro så er vel rosa Magnolia i boks:)Lekkert er det..
  klemklemm og koooos dere:)

  SvarSlett
 2. Artig med oppussing!
  Ser fantastisk ut med en slik tapet.
  Må følge deg så jeg får sett fortsettelsen!
  Ann Kristin

  SvarSlett
 3. For en flott tanke med fototapet..især når en ønsker å bruke magnolia..en av mine favoritter..koselig blogg forresten:*)

  SvarSlett
 4. Det høres veldig lekkert ut! Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  Om det ikke er han som skal sove der, så ser jeg ikke problemet med rosa blomster... ;)

  SvarSlett
 5. For ein super ide da:)
  Sikker på at det vert lekkert!!!

  Gleder meg til å sjå...;)

  Klem Mette

  SvarSlett
 6. L E K K E R T!!! Nydelig med magnoliablomster -du får ta i bruk de midlene som trengs ;) for å få viljen din!
  Ta det med ro nå, og kos deg!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 7. Kjempe moro med oppussing :D Trur det hadde blitt veldig lekkert :D Kjør på :D

  SvarSlett
 8. Åh, så fint det hadde blitt! Likte spesielt godt bilde nr 4, begynte faktisk å drømme om noe lignende nå må jeg innrømme.
  Lykke til med å overtale mannen, og ha en flott uke :)

  SvarSlett
 9. Tror det kan bli kjempelekkert. Husk at sengen kommer til å gjemme noe av bildet, om jeg har forstått deg rett når det gjelder plassering av ting:)
  Gleder meg til å se fortsettelsen.
  Ha ei flott uke.

  SvarSlett
 10. Det blir lekkert! Rommet kommer til å få en herlig rolig og harmonisk stemning :)

  SvarSlett
 11. Heisann. Har også alltid hatt en fascinasjon for denne vakre blomsten. Den blir liksom så porselensaktiv i kontrast med den grove grenen den vokser på.
  Anyway: Innom for å ønske lykke til med tiden fremover! Så utrolig spennende med tvillinger! :)
  LenaE

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.