torsdag 15. april 2010

Sannheten

Sannheten skal fram.
Her i blogglandia visers det ofte bilder av perfekte rom. Stylet og ryddet, men er det nå alltid slik? Her i huset er det vel heller oftere at det ser ut som på bildet over. Men er det så galt da? Jeg syns barn skal være barn, og at lekene gjerne kan flyte litt utover. Det gjør vel egentlig ikke så mye?I går var vi hjemme både jeg  og Amalie. Hun var hjemme mest for hun hadde lyst, og var litt småførkjølet, mens jeg var hjemme med influensa og spy-syke. Hærlig. Vel, nok om det! Men jeg ble i alle fall mer eller mindre liggende på sofaen, og Amalie var utrolig flink å leke for seg selv. Mens jeg lå å slumret, kom hun bort til meg med ett leke-termometer å skulle måle tempen. Mammahjertet smeltet. Hun er tre år, men er utrolig flik til å vise omsorg. Goe jenta mi!
Her er rommet ryddet, og jeg kan vise fram sengen vi bestilte fra Ikea. Kjempeflott seng. Problemet var at når vi bestilte sengen, tenkte vi at madrassen kjøper vi her hjemme, enten på Jysk eller Bohus, men dengang ei. Spesialmål på madrassen! Vi tenkte ikke på det når vi bestilte, så der sto vi med skjegget i postkassa! Ja,ja. Da måtte vi improvisere. En madrass som var 8 cm for smal, og litt stoff bakom og et stort trekk over derigjen. Det funket det. Nå gjenstår det bare å se om vi får henne til å sove i den. Hun er nemlig blitt godt vant til å ligge mellom oss i storsenga. Og, jeg må innrømme det, jeg syns egentlig det er litt koselig. Spesielt når mannen er borte på jobb.

12 kommentarer:

 1. Hun har fint rom lillejenta di. Kjenner igjen dette med at man viser bilder der man på forhånd har ryddet og stylet. Jeg og jenta mi hadde en kjempeopprydding (tok vekk mye hun har vokst fra)før vi la ut bilder av rommet hennes på bloggen. Kjekt at blogging fungerer som motivasjon for å rydde ☺ klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 2. Ja, det er vel helst sånn det ser ut hos de fleste. Med små barn iallfall! Stuen blir fort full i leker og ikke helt glad i det alltid, men ungene skal jo bo i huset de og ...

  SvarSlett
 3. Så koselig rom! Her har vi to små på samme rom, og det blir det mye rot av:-) Så det er ytterst sjeldent barnerommet er bloggifiserbart hos oss.

  Likte veldig godt putene i sengen til Amalie. Herlige farger!

  Klem

  SvarSlett
 4. sååååå deilig å se sånne bilder her :))))

  Jeg har ikke små barn men det ser ofte sånn ut fordi om hehe :)!!

  SvarSlett
 5. Jeg syns bildet ditt viser at det er folk som bor der og ikke et utstillingsvindu, og det er vel ikke det vi helst vil se - selv om også det kan være stilig en gang i blant.
  Har ikke vært innom bloggen din tidligere, men tror nok jeg kommer igjen.
  Ha en fortsatt fin uke1

  SvarSlett
 6. Hhaha..sånn er det her i gården også!!
  koselig rom iallfall

  SvarSlett
 7. Nei, si du det! Hahaha, lykke til med å få henne ut av dobbeltsenga. Been there, done that.
  Klem lillesøs

  SvarSlett
 8. Akkurat sånn skal aktive, glade barns rom se ut:)
  Om å ligge i dobbelsenga - tror ikke vi har hatt en hel natt alene i vår seng på litt over fire år og det er bare deilig!!!
  Å få ha de små kroppene tett inntil, ligge i halvsøvne å "snøse" i halsgroper og kjenne varmen fra våre dyrebare barn - nei, det håper jeg skal vare leeeenge!
  Ha ei god helg og God bedring:)
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 9. Er helt enig med deg; et barnerom skal se ut som om det blir brukt! Det betyr bare at barnet er frisk og kan kunsten å leke:o)
  Vi har også nødløsninger med ekstra tøy eller en stripe skumgummimadrass for å fylle ut - funker som bare det:o)))
  Ønsker deg en flott helg,min venn. Kose deg med gull-jenta!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 10. Hihi, kjenner meg så godt igjen. Selvfølgelig er det ikke alltid ryddig og pent, men denne delen ser vi sjeldent i blogglandia. ;) Med 5 barn er det helt umulig å ha det ryddig til alle døgnets tider, så ofte rot her ja. ;)

  Takk for koselig hilsen inne hos meg. ♥

  Så mye fint du lager, kjempeflink ! ♥

  Ønsker deg en fin fredag ! :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 11. Godt du har en liten sykesøster som passer på når ikke du er helt i form.
  Ikke rart ho ikke får tid å rydde rommet når ho må passe på mammaen sin... He, he.

  Jeg tittet også innom i Kammerset. Der var det mye flott håndarbeid å skue! For en arbeidsiver som ligger bak alt det!

  Ha ei flott aprilhelg - og god bedring.
  Vårlig hilsen Marit

  SvarSlett
 12. Akkurat som det skal være på et barnerom (og som oftest alle andre rom barna oppholder seg i...he he...)! Deilig å se, flott når det var ryddig også :)
  Så mye fint du lager -skulle ønske det var meg, men jeg har dessverre ikke tålmodighet til sånt (enda!)...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.