onsdag 8. februar 2012

Lillesøster skal gifte seg

Lillesøster skal gifte seg og har gitt meg det ærefulle oppdraget å lage invitasjoner, meny, bordkort etc. Spennende!

Men etter å ha kommet hjem med bildet hun skulle ha gikk alt skeis. Den dær ##&*** printeren skriver ut alt for mye gult, så jeg brukte opp alle arkene + alle tonerne før jeg ga opp. Deretter var det å lete for å finne den rette type ark. Og det var ikke bare bare. Enten var de for tynn, eller for glatt, eller rett og slett for tykk. Endte opp med akvarellark, som er i en blokk som er limt sammen på alle kanter. Så var det bare å sette i gang og pille opp alle arkene og prøve på nytt. Endte i ett blodbad ( vel, det var kanskje en smule overdrevet ;) men ett par reale kutt i fingeren ble det). Og så var det jo arkene som skulle være på utsiden. Jeg klarer jo aldri å lære meg å gjøre ting enkelt. Neida. Først måtte arkene skjæres i rett størrelse, så finne midten, før begge kantene skulle brettes inn. Så var det å begynne å måle for å finne rett plass til eyelets`n (Skives det slik?) Lage hull å få de på riktig plass. Og så måtte jeg jo runde kantene. Fant ikke maskinen jeg bruker til slikt, så alle kantene ble klippet for hånd. Deretter skulle båndene klippes i rett lengde og knyte sløyfe på riktig måte slik at begge ender henger rett ned ( Ikke alltid bare bare, det....)
Men nå er jeg endelig ferdig, og håper bruden blir fornøyd.
Så er det menyen og bordkortene som gjenstår, men jeg håper og tror at det blir en smule enklere.

3 kommentarer:

 1. Så arti å få d æresfulle oppdrage å lage både invitasjona, bordkort osv, men usj så kjedeli å plages sånn. Kjenne æ dæ rætt så blir dæm sekkert nydeli og søster blir storførnøyd! Men kjære Susanne, du har jo to scrappegale jente rætt utaførr husdøra di. Må jo bare skrike ut om du træng nå sånt utstyr, trur nok både æ og ho Christel har som du kunne fådd låne. Gjør jo jobben nåkka lættere sku æ tru. ;o) Lykke tel me jobben som gjenstår. Å jepp, eyelets har du skreve helt rætt! ;o)
  -klæm-

  SvarSlett
 2. Så gøy å få et slikt ærefullt oppdrag da! Men uff, forstår du har slite litt, og det er kjedelig - MEN resultatet ble iallfall kjempefint til slutt :)

  Nyt ettermiddagen!

  klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. hehe... æ må nu flire av dæ :) Du skriv så utruli bra!
  Men litt av ett ærefullt oppdrag, å du kan jo ikke skuffe! Utruli flott bei de :D

  Lykke til me resten av jobben!
  God helg.
  Klæm

  PS: Håpe alt gikk bra i dag med lillesnuppa...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.