tirsdag 8. januar 2013

Den største gave

Dagene flyr avsted uten at jeg helt klarer å følge med. Ser at det er mange uker siden siste innlegg, og da var tittelen "En kjedelig gave", så da passet det jo bra med å vise livets største gave i dette innlegget.

Tvillingene startet i barnehagen i går, og selv om det er tøft for mammahjertet å gi slipp, så vet jeg jo at de har godt av det. Samtidig er det også godt å vite at siden de er to, har de alltid en hånd å holde i.
 Storesøster Amalie går også i samme barnehage, og er jo en liten hønemor for små-søskene sine hun også :)


Siden jeg ikke har blogget siden lenge før jul, måtte jeg jo ta med en liten julecollage :)

Og ettersom pappa etterlyste skrytebilder på bloggen min, har jeg lagt med - skrytebilder av ungene mine. For ja, jeg er en stolt mamma til verdens hærligste unger (som av og til kan drive meg fra vett og forstand :)) Akkurat slik som det skal være!

Til slutt må jeg få takke for tips og råd i "hjelp-innlegget" under. Måtte bytte til en annen maskin som hadde en annen nettleser, og sende bildene over til den. Tungvint. Skal prøve å bytte nettleser på min egen maskin  prøve å få dette til å funke der. Men igjen; Tusen takk for hjelpen.


3 kommentarer:

 1. Hei! Tusen takk for tipset. Godt å høre at min bekymring for å reise ikke er helt ubegrunnet. Det blir nok ingen reise så lenge Amanda er så liten, har godt mange runder med meg selv de siste dagene. Med Olivia hadde det ikke vært noe problem ( hun blir 5), men Amanda er jo ikke mer enn 1 år når vi skulle ha reist. Ferie skal jo være avslappende,men jeg hadde ikke kommet til å slappe av et sekund med tanke på sykdommer osv, som du også nevner. Så det blir Legoland og en tur til Kypros regner jeg med. Så får Thailand vente til noen år til. Herlige barn du har :) Må være noe helt spesielt med tvillinger! Ha en riktig fin dag :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er spennende dager for bade foreldre og barn :-) Dette gar bra, vet du. Du har jo vaert gjennom det en gang allerede med din eldste. Skjonne er de absolutt!

  SvarSlett
 3. Herlige sjarmtroll du har:-) Tvillingene koser seg nok i barnehagen:-) og så er det jo godt for oss mammaer med litt "fri" og;-)
  Ønsker deg en herlig uke:-)
  Gina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.