tirsdag 8. januar 2013

HJELP!!!

Jeg klarer ikke få inn bilder fra maskinen min og inn på bloggen!
Når jeg går inn på bildeikonet er det flere valg, og på den første - last opp bilde kommer det ikke opp noe. Mens på de andre, kommer det opp bilder som kan lastes inn...
Noen som aner hva som er feil?

6 kommentarer:

 1. Ser d e flere som plages me akkurat d førr tia, så antakeli blogger som har et snev av influensa eller nåkka. ;o) Dessverre e æ så dårli på sånn datagreier at æ har absolutt ikke nå tips tel korsn d kan fikses, men va ei på ett eller anna forum som snakka om at ho bare logga sæ av og starta helt på nytt igjen og da gikk d fint. Hørtes vældi enkelt ut, men værd å prøve om du ikke har testa d. Ei anna hadde bytta nettlæser tel google Chrome. Lykke tel, håpe probleman snart e fiksa førr både dæ og di andre som plages.
  -klæm-

  SvarSlett
 2. bruker google chrome - og har ingen problem.
  Har hørt andre hadde det, men at det ble bra når de endra til chrome istedet for explorer.
  Noen mente også du kunne velge html-kode oppe til venstre før du lasta opp bilder, for så å bytte tilbake når du skulle skrive innlegget
  I allefall; lykke til

  SvarSlett
 3. Heisann I Narvik ! Har akkurat samme ekle problem,her hos meg.............og fyyyy,så sur man blir,når ting ikke funker som det skal !! Det tar jo sååååå utrolig lang tid,å lage et innlegg,når man må knote så fælt.... Nei,man må bare finne på noe annet,mere lystbetont.......bake litt,kansje.......hihiii..ikke bra for blodtrykket,når bloggen ikke funker !!!! Klem fra meg !

  SvarSlett
 4. Heisann
  Jeg har også fått det slik, og har prøvd både å logge ut og bruke google chrome, men ingenting nyttet.. Jeg løste det ved å laste opp bilder til Picasa nettalbum,det andre alternativet på bloggens bilde-opplastning, Det gikk fint, bare ikke last opp for mange på en gang, det tar litt tid, men da ligger bildene klare til å brukes på bloggen.
  Lykke til:-)
  Ps: Jeg googlet picasa nettalbum, og fant frem derifra..

  SvarSlett
 5. Tror du må bytte nettleser.. Til Firefox for eksempel.. Jeg har samme problem, og vet at mange, mange andre bloggere også har det!
  jeg fikk hvertfall det rådet!
  Lykke til.
  klem J.

  SvarSlett
 6. Har hatt samme problem som deg... Måtte bytte til chrome nettleser... da fikk jeg lastet inn bilder i bloggen igjen.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.