søndag 7. februar 2010

Det snør!!!

Endelig, så snør det her også. Har faktisk lengtet etter det. På vinteren skal det være snø!!! Det blir liksom så mye lysere, og triveligere. Og så er det jo så masse man kan gjøre ute da. Ake og  gå på ski bland annet, ikke det at jeg er så veldig ivrig på ski-gåingen da, men vi fikk oss alle nye ski til jul, så da passer det jo fint med snø nå. Her er ett bilde tatt fra verandaen og opp mot slalombakken i ettermiddag:
Vi skulle egentlig gå en tur på fjellet i dag, men siden det snødde så tett, ble det til at vi var hjemme og måkket gårdsplassen, verandaen og garasjetaket, men litt tid ble det til aking, og en liten tur på ski i oppkjørselen. Etterpå koste vi oss med kaffe/kakao og boller ute.
Pus måtte selvsagt være med på morroa :)
Her er ett par bilder fra i fjor på samme tid, da det hadde snødd masse, og vi hadde laget en stor snøhule ved siden av garasjen.
I morgen er det tilbake til hverdagen igjen, og jeg tenkte å gå på jobben.
Det er en del av mitt nye, spreke jeg.... He he, tror jeg i alle fall.

4 kommentarer:

 1. Det er godt det er noen som er fornøyd med snø. Her i Bergen har det vel knapt noen gang vært så mye snø som har lagt så lenge - ihvertfall ikke i manns minne. Så her er vi temmelig mettet på snø, men ungene synes nå fremdeles det er stas:-)

  Kjempefine bilder av deg og lillemor!

  Ha en fin og snøfylt dag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Det var deilig å endelig få snø ja! Og så fantastisk kul den grønne jakken er! Arvegods? Eller et resultat av mammans kreativiteter?

  SvarSlett
 3. For noen herlige bilder!! Ser ut til at både mor og barn koser seg i snøen:o) Deilig med lysere dager og skikkelig vintervær!
  Kjempestilig jakke i gul/grønt. Laget den selv?
  Ønsker deg en flott kveld.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Javisst er det skjønnt med snø. Så flinke dere er til å nyte den og ha det kos. Herlig.

  Ønsker deg en skjønn ukeslutt.
  Klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.