søndag 5. september 2010

God helg

Heisan på dere. Håper alle har hatt en riktig trivelig helg. Selv har jeg vært på hytta, og slappet av, men i forkant fikk jeg i alle fall gjort ferdig denne bestillingen:
På fredagen var jeg en tur i byen, og fant dette magnetskiltet med sitat på, som måtte bli med meg hjem. For det er så sant som det er sagt:
Sjønner ikke det der! :) He he...

Og så er det jo alltid kjekt å ha en mann i huset, spesielt en som er flink å bake og lage mat. For det er ikke jeg, desverre. Fredagen bakte han nydelige brød og grove rundstykker som vi tok med oss på hytta. Mmmmm....
Og helgen var som vanlig... Våt!
Men men, vi fikk hentet ved, og nå er vi hjemme igjen. Amalie er i bursdag, mens mamma slapper av og lader batteriene, for senere i kveld er det teaterforestilling. Vi skal å se på Karius og Baktus. Det blir sikkert gøy. Hva har dere gjort i helgen da?

4 kommentarer:

 1. Fine ting du har laget! Høres ut som en ypperlig helg. Vi har bare kost oss hjemme. Min kjære lagde pizza fredags kveld (som jeg spiser rester av til lunsj nå. mmm!), her i huset er det også han som er flinkes til matlaging... Hele gårdagen tilbrakte jeg og prinsessa hjemme. Jeg fikk endelig sydd ferdig dyna til dukkesenga. Bilder av senga og hele settet kommer senere. I dag skal jeg få malt noe småtteri, og kanskje få litt mer orden på hobbyrommet. Fortsatt fin søndag til deg!

  SvarSlett
 2. Så koselig med hyttetur! Og du lager, som alltid, så nydelige ting.

  Vi ses kanskje på forestillingen idag, jeg skal med storguttene skal og gleder oss masse!

  God klem fra Maria!

  SvarSlett
 3. Sa deilige de brodene sa ut! Kanskje du kan lure mannen til a legge ut oppskriften...? ;-)

  Her er det fullt hus for jeg har en venninne fra Norge med sin sonn pa besok. De skal bo hos oss noen uker for de flytter inn i naerheten for a vaere her i byen frem til jul. Det er slik luksus a fa besok hjemmefra SA lenge!

  Ha en fiiiiin uke!

  klem Mette

  SvarSlett
 4. De brødene så veldig gode ut altså:) Deilig å ha med nybakt på hytta da:)

  I helga har vi hatt strålende vær, med en temp på 19 varmegrader!! Nesten sommer vettu:) Så vi har rydda ute, bært inn ved, laga hyller og ellers bare kosa oss:)

  Ha en nydelig dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.