fredag 31. juli 2009

Nå er blåbæra moden



Endelig! Nå er blåbærsesongen her for fullt, og tenk på alt det gode man kan lage av skogens bær. Her er bilder av blåbærmuffins (lånt fra matprat.no), og her kan du hente oppskriften: http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=8190.
God helg!

torsdag 30. juli 2009

Hylle før og etter



Utrolig hva litt hvitmaling kan gjøre.

Dukkevugge


Denne dukkevugga kjøpte jeg til Amalie av en gateselger, som sto å solgte masse forskjellig laget i flettet tre. Synes den var litt fin, men blir nok å bytte ut det røde trekket.

onsdag 29. juli 2009

Kveldens prosjekter







Kjøpte noen billige rammer på Europris som jeg pusset til så de så slitt ut. Lastet ned noen vakre bilder. Tilpasset de rammene og printet de ut på grovt akvarellark. Laget også noen lysbunker, en samling lys med litt pynt på. Er veldig greit å ha liggende til høsten, eller eventuelt som en liten vertinnegave.

Før og etter



Ett enkelt speil fra Ikea ble pusset opp.

Litt shopping

En vakker krukke til diverse

Et nydelig skilt

Ramme

Og selvfølelig, en fin søppelbøtte må man ha

Litt shopping har det blitt i det siste. Her er noe av det ny-annskaffede ;)

Fin postkasse


Fin, men dyr postkasse fra sommerbutikken.no

tirsdag 28. juli 2009

Spesielt lys



I går kveld, rett før jeg skulle legge meg var himmelen slik. Spesielt lys.

mandag 27. juli 2009

Drømmer





Kan gjerne drømme meg bort i disse bildene fra Coastal living.

Besøk


I helgen når vi var i Skjomen på besøk, gikk jeg og Amalie over jordet på besøk til en arbeidskollega av meg. Hun har det bare så utrolig flott der. Der fikk Amalie gå inn til hønene og hente egg, noe som var stor stas, men jeg tror ikke hun skjønte helt hva hun skulle gjøre med de, for hun tok egget, bar det ut, gikk bort til hønene og slapp det inn til de igjen. Ha ha... De skulle vel ha egg til frokost de også :) Etterpå fikk vi gå i jordbæråkeren å plukke solvarme, nydelig jorbær, som ble fortært meg grådig begjær med fløte og sukker på. Mmmmm, så deilig! Hun ordnet også med badestamp til Amalie, som koste seg med å plaske i vannet, sprute på oss og vanne blomstrene. Vi hadde det helt topp og kommer gjerne igjen ;) Her er et bilde fra uteplassen hennes, tatt av huseieren selv og publisert med tillatelse.

Vakre Skjomen

Idyllisk


Vakker natur

Nyter utsikten i bratt terreng

Helgen tilbrakte vi i vakre Skjomen. Vi er utrolig heldig som har så vakker natur rundt oss på alle kanter. Rett utenfor "stuedøren". På Lørdags kveld gikk jeg og Eivind opp på Reinnesset i Skjomen. En flott tur med fantastisk utsikt. Dette var første gang, men definitivt ikke den siste :)

søndag 26. juli 2009

Makrame


Har en venninne av meg som er så kjempeflink til alt mulig handarbeid, spesielt strikking og hekling. Men nå har hun fått "dilla" på Makrame. Så Amalie var så heldig å få ett smykke hun hadde laget av hvit tråd, men røde pærler med hvite prikker på. Kjempefint! Hun påstår at det er veldig enkelt, så kanskje jeg må prøve meg på det en dag. Har jo masse pærler liggende, fra "lage-smykke-perioden" min :)

torsdag 23. juli 2009

Inspirasjon





Her er litt mere barneromsinspirasjon fra:
http://www.car-moebel.de

Ny katalog fra Green Gate


Nå er høst og vinterkatalogen fra green gate kommet. Flere bilder finner du her: http://www.int.greengate.dk/

onsdag 22. juli 2009

Badet mitt

Litt pynt

Badet før


Badet underveis


Badet nå





Når vi kjøpte huset vårt hadde jeg ett ønske om å få ett hus med stort bad og kjøkken. Det jeg endte opp med var et hus med en diger stue, ett lite kjøkken og ett kott til bad. Det måtte gjøres noe med, dermed var det bare å brette armene opp å sette i gang. Vi pusset ikke opp badet, men byggde likegodt ett nytt. Så istedet for et bad på ca 5 kvm ble det ett på nesten 20. Lykke! Noe med det beste er at vi har gjort så og si alt selv, foruten det elektriske og rørlegger-biten. En lærerik og spennende prosess. Eneste problemet var at det var skråtak og dermed vanskelig å innrede, men det gikk til slutt! Her er resultatet.

Snekkerkyndig






Jeg er så heldig å ha en snekkerkyndig kjæreste. Jeg kommer på nye prosjekter hele tiden, og da er det greit å ha en mann som kan hjelpe meg med å få gjort dem.
Bildene er fra hagen vår, der han har snekkret blomsterkasser, gjerde og veranda for meg. Lekehuset har vi også satt sammen og holder på å innrede.