mandag 12. mars 2012

Når en ide ikke vil slippe taket

Akkurat nå er det Vinterfestuka i Narvik, med mye fest og morro. Utstillinger, theaterforestillinger, konserter, lek, tog, kåring av årets Svarta Bjørn og mye mye mer. Absolutt verd å få med seg. Tradisjon tro skal man helst kle seg i rallarklær denne uken, og spesielt på Barnas dag, så da gjelder det å ha antrekket klart. Som vist under her hadde vi produsert opp både sjal, muffer, halser m.m. Men èn ting manglet.... En pompadur! Fikk en forespørsel om vi hadde det også, og det irriterte meg volsomt at vi ikke hadde det. Så tanken var plantet, og ville ikke gi slipp. Jeg var bare nødt til å lage en. Men hvordan gjør man det? Jeg fant ingen gode oppskrifter på det, så da lager men en fra eget hode. Syns den ble helt ok den? Dette var en prøve, men muligens det blir produsert opp flere som legges ut på Kammerset etterhvert.
Høydepunktet denne uken, spesielt for barna, er kostymetoget den første lørdagen. Amalie hadde bestemt seg lang tid i forveien. Hun skulle være Tingeling! Jojo, greit nok det. Vi trålet byen. Ingen hadde tingelingkostyme, i allefall ikke i rett størrelse, til og med på nett var de fri. Men heldigvis. Det ordnet seg. Mamma og pappa var på besøk i Sandefjord hos søsteren min, og tok seg en liten tur til Tønsberg, og der, der hang den og skinte. Den eneste som var igjen i "hele" verden. Og nå er den Amalies til odel og eie :) Se så søt:
Det går rimelig i ett her, for neste dag skulle tvillingene feire sin første bursdag, og Amalie hjalp selvfølgelig til med kakebakingen:
Ikke noe å si på konsentrasjonen der :)
7 kommentarer:

 1. Nå la jeg inn på Epla noen SYDDE pompadurer - og så skulle jeg se innom bloggen min. DA fant jeg jo fort ut at DU hadde hekla en! SUPERT! Kjempeklemz, Synnøve

  SvarSlett
 2. Flott pompadur, trur nok du får sælt nån sånne om du lægg ut ja! Rallarantrækk står høyt på ønskelista hær i huse, men sia æ ikke kan bruke d på jobb så har æ syns d blir litt råflått å bruke tusnvis av krone på nå æ bare blir å bruke en gang i åre liksom (barnas dag). Men kan se ut som snilleste svigermor har andre plana, så æ krysse fingran æ. Blir jo adskillelig billire om ho sku trylle nå fram me symaskin sin.

  Kjæmpesøt tingeling, å sånn flaks at dokker fikk tak i d siste i "hele" værdn. ;o)

  Kos dæ masse og ha ei flott uka!
  -klæm-

  SvarSlett
 3. ihr kind ist soooo süß!!! und die torte sieht sehr lecker aus, mmmhhh..., lg angie

  SvarSlett
 4. Så nydelig liten tingeling :) Skjønne barn du har :)
  Og utrolig hendig dame må jeg si, kjempefin pompadur :)
  Takk for kommentar inne hos meg, jeg er spent selv hvordan blyglassvinduet blir :)
  Ha en flott kveld/natt
  Laila

  SvarSlett
 5. Så skjønn den lille Tingelingen er :)
  De er så herlige disse barna dine ♥ Ligner nok på mamma'n sin:)
  Og for en kake!! Den så frisk og god ut:)

  SvarSlett
 6. Så stilig pompadur. den får du nok solgt.
  Hørtes morsomt ut med vinterfestival. Kjekt å få med seg det som skjer.
  Fin dag til deg
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Først vil jeg takke for fine ord på min blogg:) så må jeg si at du har en herlig blogg:) gleder meg til jeg får tid til å dykke inn i din verden :)
  soverommet ja.. det øverste bildet har jeg selv "stjålet" fra denne bloggen: http://shabbychichome.blogg.no

  så jeg tror det er bedre om du spør henne:)
  ellers så håper jeg å se deg igjen:)
  klem Yvonne!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.