fredag 2. mars 2012

Forandring fryder :)

Det er stort sett alltid koselig med litt forandring, og vi har rokket skikkelig om hjemme nå.
Amalie har flyttet til ett nytt rom nede i kjelleren, og hennes rom har blitt kontor. Vi har flyttet etter med tvillingene og bor vegg i vegg med henne nede (vil gjerne at vi alle sover i samme etasje), og vårt soverom er blitt gjesterom/lekerom. Jeg kommer tilbake med bilder senere.
Men det jeg kan vise er tallerkenhylla som hang på hytta til mamma og pappa og var bondeblå med bonderøde skuffer, den er nå malt hvit og henger på det nye kontoret, og har fått ny funksjon der.
Jeg kom på litt sent å ta ett før-bilde, så skuffene er tatt ut, og malingen er såvidt startet på, men du får ett inntrykk i alle fall:
Og for å si det slik, ting tar tid. Dette startet jeg med påsken for to år siden, og førsta nå er den kommet på veggen. Ja ja, bedre sent enn aldri!


7 kommentarer:

 1. Så lekker :)

  Ha en flott og solrik helg!

  SvarSlett
 2. aller anfang ist schwer!!! aber das regal sieht gut aus!!! ich renoviere auch schön länger und weiß, daß viele dinge nicht so schnell gehen, wie man es möchte!!! aber irgendwann werden wir fertig sein!!! liebe grüße aus deutschland von angie

  SvarSlett
 3. Så flott den ble!! Ha en strålende helg! Klem fra Yvonne

  SvarSlett
 4. Ja, forandring fryder! Flott hylle:))
  *Håper du får ei solrik og fin helg*
  Heidi:)

  SvarSlett
 5. Hylla ble lekker den :) og at ting tar tid vet vi vel alle :) Ser vi har flere like hobbybøker :) Ønsker deg en flott dag. Klem Merethe

  SvarSlett
 6. Kjempefin hylle!
  God helg til deg! : )

  SvarSlett
 7. Bedre sent enn aldri! :) Helt enig. Ble jo knallfint!

  Ha en nydelig lørdag Susanne.
  Klem fra Anine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.