mandag 29. august 2011

Jeg skulle så gjerne...

... kunne skrevet blogginnlegg hver kveld, om alt det jeg har fått pusset opp, produsert og laget siden sist. Men sannheten er den, at hele dagen mens jeg er sammen med barna, tenker jeg på det jeg skal få gjort når de er i seng på kvelden. Men når kvelden kommer og jeg har fått alle tre i seng, så er jeg så stuptrøtt selv, at jeg ikke klarer noe særlig mer enn å få vasket og brettet klær, samt ryddet litt i huset før jeg stuper i seng, og tenker at i morgen, da....
Men morgendagen kommer og går som de andre dagene. Så nå er jeg gått over til å tenke at bare gubben kommer hjem, så skal jeg....
Så får vi se da. Men nå er klokken 22, og det er leggetid for meg. Kanskje jeg får sove litt lengre enn til klokken fem i morgen tidlig.

13 kommentarer:

 1. Tusen takk for ett utrolig flott innlegg...godt å lese at det er flere enn meg som føler det på denne måten :-) Har jo akkurat postet et kort kort innlegg, sånn rett før jeg ikke klarte å holde øynene oppe lenger ;-)
  Heldigvis sover alle tre små søtt i sengene sine, og jeg tusler snart samme vei!

  Krysser fingrene for at du får sove litt lenger enn til kl 5 :-)
  Nattinatti!
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen her, bortsett frå at eg har gitt opp å tenka at eg skal visa fram noko;) Skriv dikt kvar kveld då, men det blir ofte litt fort gjort og evt. berre innskriving av tekstar som har dukka opp ei eller anna tenkjenatt;) Flink du er som ryddar, trur det er viktigare for trivselen det enn å kunna publisera skryteinnlegg kvar kveld!

  SvarSlett
 3. huff stakkar... kjenne virkelig følelsen din, men det e førr at ryggen har takka for sæ de siste uken.. Å det e forferdelig å se på alt en skulle gjort, men ikke rekk over!
  Så av å til skulle æ gjerne ønska mæ ei hushjelp!
  Å akkurat nu så ønske æ dæ å ei :) tihi :D

  Kos dæ heller me ungan du, førr tia går så alt førr fort!

  Klæm Trine

  SvarSlett
 4. Samma her! Får ikke brettet klær engang jeg og huset ser bomba ut... men imorgen, imorgen fikser jeg det :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Gjett om jeg kjenner meg igjen!Fikk en datter i -74 og så tre sønner i -78,-88 og -91.Nå er yngstemann ute av "redet" - på en måte, men denne mamman er bekymra for han, da - flytta til OSLO! Jeg har bikkja som skal luftes, men kan GJERNE sove til klokka sju! Nattaklemz

  SvarSlett
 6. Lyder veldig kjent ut dette! :) Er alltid like optimistisk for hva jeg skal få gjort bare morgendagen kommer..for ikke å snakke om til helga...!
  Hilsen fra
  LenaE

  SvarSlett
 7. Ja, du er ikke alene om det! Trost deg med at alle dager er ikke like, og det vil komme dager da du har 'litt' mindre a gjore!

  SvarSlett
 8. Herlig å lese at andre damer også har de samme tankene. Det sier seg selv at det sier stopp av og til.. Kroppen må ha hvile.. Vi forventer at vi skal vaske, leke med barna, lage mat(helst fra bunnen av ), bake brød og de lekreste kaker, strikke sokker og sy puter, ha huset ryddig og pent, og alltid smile like pent.. Dette er idealet, men er det mulig.. Nei! Enkelte dager må vi bare innse at vi passer best i godstolen med føttene på bordet:)
  Ha en god natt
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 9. åh godt å høre at det e andre som har det likedan ;)
  Kvær gang eg læs andre sine blogga om ALT det dem har gjort og planlegg å gjøre, blir eg både svett og frustrert her eg sett....

  SvarSlett
 10. Det kan være slitsomt å være småbarnsmor. OG med tvillinger må det jo være ekstra stritt. Klem

  SvarSlett
 11. Jeg kjenner meg sånn igjen! Det er akkurat sånn jeg har det! :) Når kvelden endelig kommer og alt er ryddet så er det jo for mørkt til å ta bilder. Skjønner ikke hvordan alle de flinke husmødrene der ute får det til ;)
  Senteret er kommet på Jekta. Det er et kjempestort området som er under ombygging, men nå er det noen butikker som er åpnet allerede. Det som er spesielt med senteret er at det bare er gigantiske butikker. Veldig artig! :) God natt ;)

  SvarSlett
 12. Sånn er det vel å være trebarnsmor. Da er det ting som må prioriteres bort, og det må jo bli blogginga. Men det er garantert verdt det. Gleder meg til det blir min tur:)
  Håper du har en fin helg.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 13. Jeg har også store planer om hva jeg skal få gjort når ungene har lagt seg, men det blir liksom bare med planene... Nå har jeg bare to barn, så kan tenke med at du har full rulle hjemme med tre stk. Enkelte kvelder føler jeg meg rett og slett overkjørt av en dampveivals, og sovner sammen med ungene. Så nå gleder jeg meg til minstemann begynner å sove på natta istedet for å spise, da kan det jo hende man kan være oppe litt lenger enn halv ti :-P For ikke å snakke om den dagen begge kan sendes på overnatting - selv om jeg mistenker at jeg kommer til å vaske rundt huset istedet for å virkeliggjøre noen av planene mine. Men uansett - det er viktig med planer, at man lar seg inspirere, og kan dagdrømme litt om alskens prosjekter. Og ettersom jeg ser her på bloggen, tror jeg du får gjort mer enn mange andre på samme tid :-))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.