onsdag 3. august 2011

Forandring fryder

Tusen ting på dagsordren, som om man ikke hadde nok med å være tvillingmamma. Men sånn er det bare. Man lager seg gjerne ekstra arbeid. Huset trengte ett strøk maling, så da kunne vi jo like gjerne endre farge på det, så nå blir det endring av fasaden. Her er fargen vi har valgt. Den heter Frostrøyk (passer jo godt her oppe i nord).
Litt ekstra må man jo unne eldstejenta også, selv om det innebærer ennå litt mer arbeid. Her er det nye dessestativet (som vi sier). Det kom jo selvfølgelig uten fundament, men Eivind hadde noen gamle jernbanesviller liggende, som det ble borret hull i og gravd ned i bakken, så nå står det så solid som bare det. Vi bestemte oss også (eller det vil si jeg :)) for å få nytt gelender på verandaen, så den er under bygging. Tror det blir bra når det blir ferdig.
Nytt tak til garasjen må også fikses før sommeren er over. Der skal det være verandadekke oppå og nytt gelender. Ja, så har vi jo bestilt ytterbod til verktøy som skal settes opp på nersiden, boltes fast og males. For ikke snakk om staudene og løkene som skal plantes... Phu, blir litt svett, men tror vi klarer det.  Her ser dere huset som ennå bare er halvferdig. Må ha lift eller stilas for å kunne male denne siden.
Slik så det ut før vi startet i vår:
Men jøje meg. Det koster virkelig å pusse opp, så nå må vi selge unna litt. Motorsykkelen som nesten ikke har vært brukt etter Amalie ble født, selger vi nå, så hvis du skulle være interresert så ta gjerne kontakt.


10 kommentarer:

 1. Jøje meg!Det var forandring,gitt!Har beholdt den lille motorsykkelen ennå,men den digre er solgt.Da kjøpte gubben BÅT!Brukt 4 ganger i år...Umulig vær!Bør vel helst selges,men... Ha en fin kveld!Synnøvehilsen

  SvarSlett
 2. Dettte ble skikkelig lekkert.
  og for en jobb dere har gjort...
  Ha en fortsatt fin kveld
  klem

  SvarSlett
 3. Da jeg så det første bildet, trodde jeg det var ett du hadde funnet på nettet. Så ut som fra et boligmagasin. Så lekkert med de stolene, og husfargen er superfin.
  (Skjønte av bilde nr 2 at det var hjemme hos dere allikevel ;-)

  SvarSlett
 4. Så flott det blir!!
  Knallfint;)
  Flinke er dere ♥
  Men ja, det koster og gjøre slike ting...
  Håper sykkelen blir fort solgt da;))

  Klem Line

  SvarSlett
 5. oioioi... å æ som syns dokker hadde det så koselig før.. RÅFLOTT!!!!
  I love it ♥

  Stor klæm

  PS: å tusen takk for gode tips ;)

  SvarSlett
 6. Oj.....stor forandring - kjempeflott!!
  Ha en fortsatt fin uke;)
  klem fra Maja

  SvarSlett
 7. Så fint det ble:) Vi flyttet inn i helt ny 4- mannsbolig nå i mars og vi har og malt med frostrøyk på huset:) Liker fargen veldig godt:)
  Blir gøy å se når dere er ferdig:)

  Klem Rita

  SvarSlett
 8. Så flott det blir! Frisker opp med ny farge, og den nye ser kjempefin ut :) Lykke til med resten :)
  Klem fra Monica

  SvarSlett
 9. Så utrolig lekkert u har det! Digga den stolen! :D OG for en forandring det har blitt på utepartiet deres, utrolig fint! Kan tippe du er fornøyd nå ja :D

  Kle mfra Malin

  SvarSlett
 10. guri malla, hodet mitt snur sæ opp dit hver gang æ kjøre forbi, det e blitt knall lekkert :) huset kledde den fargen veldig. og oppkjørselen ble bare helt fantastisk. grattis med ny fasade :) og lykke til med barndåpen til småsnuskan :)

  klem fra marianne oppi gata.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.