onsdag 30. november 2011

Glitrende hybelkaniner :)

Ettersom jeg er alene nå med tre barn under skolealder, og to av dem i reise seg opp-og ramlened-og få kul i hodetigjen-alder, blir husarbeidet for tiden bortprioritert. Eldstejenta har klaget sin nød, over at tvillingene får all oppmerksomheten, og hun ingen. Dette sårer selvfølgelig ett mammhjerte, som kun ønsker det beste for alle sine tre barn. Det er ikke greit for en fire-åring å gå fra å få all oppmerksomheten alene, til å være nødt til å dele med to til (som kanskje krever litt for mye, spesielt når pappa er borte). Dette forsøker jeg nå å få gjort litt med, så når babyene er lagt på kvelden, så er det tid for kosetid med Amalie.

I går limte vi glitter på kongler, så det var glitter over hele huset, og vel så det. I dag har vi fortsatt den glitrende trenden, og laget hjerter og stjerner i leire, som selvfølgelig er dekorert med glitter.
I og med at veien til badet går ut av kjøkkenet, via stua, så har alle hybelkanine også blitt pyntet til jul... :) De er liksom ikke like truende med glitter på ;)
Og så fikk vi "tid" til litt kakebaking innimellom, og da må det jo smakes på - Hærlig!
God adventstid ønskes dere.


8 kommentarer:

 1. Kan tenke meg du har det hektisk.. Og du er jo bare så flink som makter glitter og bakst etter de små har lagt seg..
  Kos deg i adventstiden:-)

  Klem:-)

  SvarSlett
 2. Huffda, ikke greit bestandi å være 4 år og storesøster, men syns du e utruli flink tel å sætte av tia tel prinsessa. Skjønne ikke kor du hente all energien fra, men kan tænke mæ dissan stundn e gull værd førr dokker bægge to. Så da syns æ du bare ska la husvask være husvask, og ingen har vel tadd skade av nån hybelkanina. Å når dæm i tillegg e fint pynta me glitter og stas, så e d bare å late som dæm e endel av årets julepynt. Syns egentli d va ett flott tips, sett å vurdere å bare la 5 åringen strø litt glitter rundtomkring hær å så si oss såre førnøyd me årets julepynting. Kor deili hadde ikke d vært, null førjulsstress ang vaskin! ;o)
  Næ, kos dæ me gullan dine du me go samvittihet!
  -klæm-

  SvarSlett
 3. Herlige bilder;)
  Syns du er flink jeg, er ikke bare bare med 3 små alene;) Høres ut som du og Amalie koser dere ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 4. hellemin så herlig ♥
  Ja det e ikke alltid like enkelt å strekke til overalt som man ønske når man e aleina med de små! Syns du e flink du!
  Hmmm... glitrende hybelkanina hørtes ut som en proff ide :D Må vurderes skjønne æ ;)
  Kan jo ikke bli mer jul enn det!

  Klæm Trine

  SvarSlett
 5. Så koselige bilder - synes du er kjempeflink, jeg, høres ut som om du og Amalie har hatt noen fine kosestunder.

  Regner med det er Amalie som skal ha votter, forresten? Skal se hva jeg klarer, har litt mye nå fram mot jul, men hvis det ikke er noe stress og du kanskje kan vente til januar strikker jeg selvfølgelig til henne. Er bare koselig det! Bare kom med fargeønske (og om du vil ha snøfnugg filtet på, da ;)).

  Ha en fin dag - her er eldstemann nede med oppkast og feber, så vi ligger ganske slagne her etter en tøff natt.

  Klem :)!

  SvarSlett
 6. Jeg syns du er veldig flink jeg vennen:)...Det er ikke alltid like greit å fordele tiden mellom alle ungene innimellom:)
  Ser hvertfall ut som dere kosa dere masse:)

  Klemmer til deg:)

  SvarSlett
 7. Skjønner du har det hektisk ja ;)
  Ikkje så enkelt alltid å ska klare å fordele seg mellom ungan... men no e jo ho heldig som kan være litt lenger oppe en tvillingan sånn at ho får mamma kvalitets tid ;)

  SvarSlett
 8. Hei !! Har vært innom bloggen din noen ganger, og synes den er veldig fin.Kjenner deg jo ikke, men din far er jo herfra så kjenner jo han og fam.Har fått litt "julestemning" her med litt sne.Ønske dåkker alle en riktig fin jul og et godt nyttår ! Hilsen Karin fra Refsnes !!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.