mandag 22. august 2011

Høsten kommer

Nå kommer høsten, enten man vil det eller ikke, og med den kommer som regel også kulden. Da kan det være godt å ha noe varmt og lunt i halsen, slik som f.eks disse nydelige halsene som vi selger på Kammerset. Ta en titt innom å se.

Selv om høsten kan være våt og kald, syns jeg det er den vakreste tiden på året. Frisk, klar luft og hærlige farger. Kveldene begynner å bli temmelig mørke nå, og i går kveld sto himmelen i brann:

I helgen var vi en tur på marknad i Gratangen, Foldvikmarknaden. Det var kjempekoselig for store og små, men høydepunktet for Amalie var nok når hun fikk være skipper på redningsskøyta Elias.
 Inn til marknaden kom også seilskuta Anna Rogde:

Og selvfølgelig må det jo jobbes litt i helgene også, etter at barna er lagt, så nå er det ett nytt reisverk på gårdsplassen. En ny redskapsbod begynner å ta form. Hærlig med slike byggesett. Det går radig unna. Her er på fredagskvelden:

Og slik ser det ut i kveld:

Ennå gjenstår det jo en del, men det meste er på plass, og godt er det, for på onsdag drar gubben ut i sjøen igjen på jobb, så da spørs det jo hvor mye tid og anledning jeg får til å gjøre noe. Forhåpentligvis får jeg grunnet det i alle fall, hvis jeg får noen til å sitte barnevakt noen timer.

Må også fortelle om Amalie som i kveld fortalte meg at Signe og Sigve er de vakreste i hele verden (noe jeg måtte si meg enig i, i tillegg til henne selvsagt)
- Men mamma, vet du kem som e den styggeste i hele verden?
(nå ble jeg ganske nyskjerrig)
-Nei, det vet æ ikke, kem kan d være?
- Det e jo romvæsnan, vel. De e skikkelig stygg, men de kan være snill fordet, og så spis de bær som voks på planeten der de bor....

He he... Hærlig! Slike små historier kommer hele tiden.
Ønsker alle en fin fin uke.4 kommentarer:

 1. Hihi ja de får sagt det de små:)

  Så kjekk en bod da...Å utrolig vakker himmel:)

  Ønsker deg en flott kveld:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Enig! Romvæsn e stygg!

  SvarSlett
 3. Høsten er en deilig tid,den kunne vart i mange flere måneder...
  Flotte halser.Og kjekt med en slik redkapsbod..
  ha en vakker dag der nord..
  klemklem på deg

  SvarSlett
 4. Nydelige halser i lekre farger! : ) For en vakker himmel! Redskapsboden så kjekk ut, synes dere er riktig effektive! Søt fortelling, hehe : )) Ha ei flott uke! klem Hilde

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg. Det setter jeg pris på.